Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 176 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 176 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плъзгачи

Релсовият плъзгач е подходящ за закачане на ръчни подемници към греда в хоризонтално движение на товара. Релсовият плъзгач е уред, с който подемникът може да се използва не само като стоящ вдигащ механизъм, но и като мобилен. Релсовите плъзгачи за хоризонтално преместване на товари по конструктивни греди се характеризират с здрава конструкция, ролкови лагери, центрирано окачване и фина настройка чрез резбовани болтове. Основните предимства на релсовият плъзгач са възможността му за регулация на монтажа върху греди с различен профил, надеждността, лесната поддръжка и експлоатация и др. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете релсови плъзгачи с товароподемност от 1 до 3 тона.

 

Релсовият плъзгач HU-LIFT HGT10 1t е с дължина на веригата 3 м. Минималната ширина на релсата е 64 мм, а максималната ширина – 140 мм.

 

Релсовият плъзгач HU-LIFT HGT20 2t е с дължина на веригата 3 м. Най-малката ширина на релсата е 76 мм, а най-голямата е 165 мм.

 

Релсовият плъзгач HU-LIFT HMT10 1t е с минимална ширина на релсата 64 мм, а максималната ширина е 140 мм.

 

Релсовият плъзгач HU-LIFT HMT20 2t е с товароподемност 2000 кг. Минималната ширина на релсата е 76 мм, а максималната ширина – 165 мм.

 

Релсовият плъзгач HU-LIFT HMT30 3t е с минимална ширина на релсата 76 мм, а максималната ширина е 203 мм.

 

Релсовият плъзгач RAIDER RD-EH05 0.5t се използва за движение на телфери и лебедки по релси и др.

 

Релсовият плъзгач RAIDER RD-EH06 0.5t е с мощност на мотора 300W. Използва се за придвижване на телфери и лебедки по релси, греди и др.

 

В категорията Подемна техника в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от крикове, лебедки, строителни макари, плъзгачи, хидравлични преси, сапани, стойки и трегерови скоби от водещи производители на достъпни цени. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.