Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плъзгачи

Релсовите плъзгачи са подходящи за закачане на ръчен подемник към греда в хоризонтално движение на товара. Това са уреди, с които подемникът може да се използва не само като стоящ вдигащ механизъм, но и като мобилен.

 

Релсовите плъзгачи за хоризонтално преместване на товари по конструктивни греди се характеризират със здрава конструкция, ролкови лагери, центрирано окачване и фина настройка чрез резбовани болтове. Предимствата на релсовия плъзгач са възможността му за регулация на монтажа върху греди с различен профил, надеждността, лесната поддръжка и експлоатация и други.

 

Защо да изберете плъзгач от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме плъзгачи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.