Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 601 498 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 601 498 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плъзгачи

Релсовият плъзгач е предназначен за окачване на ръчни подемници към греда в хоризонтално движение на товара. Релсовият плъзгач е устройство, с което подемника може да се използва не само като статичен повдигащ механизъм, но и като мобилен.

 

Релсовите плъзгачи за хоризонтално преместване на товари по конструктивни греди се характеризират с здрава конструкция, ролкови лагери, центрирано окачване и фина настройка чрез резбовани болтове.

 

Основните предимства на релсовият плъзгач са възможността му за регулиране на монтажа върху греди с различен профил, надеждността, лесната поддръжка и ексpлоатация и широкия диапазон на товароносимост от 0,5 - 5,0 тона.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете релсови плъзгачи HU-LIFT с товароподемност - от 1 до 3 тона.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.