Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Уплътнения и изолации

Проблем на всички съществуващи и нови сгради е присъствието на множество отвори и фуги, които трябва да бъдат изолирани и уплътнени. Уплътнителите са планирани да издържат на различни движения и да осигуряват херметически уплътнения. Изолационните материали са предназначени да осигурят изолация между дилатационни и структурни фуги, които се срещат при бетонови конструкции при наличие на влага като резервоари, водни кули, резервоари за отпадъчни води.

 

Видове уплътнения и изолации

 

  • водоспираща лента
  • набъбваща лента
  • хидроизолационна лента
  • прикрепваща мрежа

 

Основната идея на водоспиращата лента е да осигури водоустойчива преграда по цялата дължина на фугите чрез поставяне на профила централно в ръбовете на близките бетонови елементи. Употребяват се в повечето водосъхранителни и водонедопускащи структури. Имат способността да издържат на водно налягане от вътрешната и външната страна.

 

Набъбващата лента осигурява цялостното уплътнение на фугите в монолитен бетон и сглобяеми бетонови елементи. Изолацията се разширява при контакт с вода.

 

Хидроизолационната лента може да се прилага при ниски температури и служи за ремонт и уплътнение срещу проникване на вода и течове.

 

Прикрепващата мрежа служи за фиксиране на лентата в определено положение, при наливане на бетона да остане на мястото, на която е положена.

 

Защо да изберете уплътнение и изолация от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме уплътнения и изолации, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.