Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.
Подреди по
Резултати

Циркулярни дискове за метал

Циркулярните дискове за метал служат за рязане. Препоръчват се за рязане на тръби и профили. Произведени са от бързорезна стомана HSS. Видовете, които предлагаме, имат от 2 до 6 допълнителни отвора за щифтове.

 

Предлаганите от магазини „Баш Майстора“ циркулярни дискове за метал са произведени от най-разпознаваемите марки на пазара – BAHCO и REMS.

 

Защо да изберете циркулярен диск за метал от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме циркулярни дискове за метал, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.