Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бензинови триони

Предстоят Ви ремонтни дейности? Имате нужда от инструмент, с който бързо и лесно да се справите с рязането на всякакъв дървен материал?

 

Всички знаем, че рязането на дърва, колони, дъски и трупи е сложен, отнемащ време и усилия процес. Освен това при ръчното рязане с трион, от голямо значение е и човешката сила.  Тук нестабилният захват може да окаже голямо влияение върху правилния разрез. Затова все повече хора се опитват да се улеснят максимално и се доверяват на бензиновите верижни триони.

 

Бензиновите триони са модерни моторни резачки за дърва и материали от дърво. С тяхна помощ с лекота можете да се справите с многобройните задачи във Вашата градина, двор или дом. Подходящи са за използване както за любителски, така и за професионални строителни дейности.

 

Едно от най-големите предимства на бензиновите триони е, че Ви помагат по-бързо и качествено да разрежете всякаква дървена повърхност. При това не трябва да натискате и да прилагате огромна сила.

 

Ергономични спусъци, меки ръкохватки и странични обтегачи. Това са само част от качествата на бензиновите триони. Затова можем да кажем, че целта им е да Ви осигурят максимално удобство и ефективност.

 

Бензиновите триони могат да се разделят в 4 групи:

  1. Резачки за професионална / ежедневна употреба
  2. Резачки за честа употреба
  3. Резачки за работа от време на време
  4. Резачки за поддръжка на дървета и подрязване на клони

 

Как да изберем своя бензинов трион?

 

Както сами можете да видите, на пазара се предлага голямо разнообразие от бензинови триони. Те се различават не само по своя дизайн и характеристики, но и по цената. По правило продуктите в по-високия ценови клас са с по-голяма мощност и са предназначени за по-голямо натоварване.

 

Според най-големите производители на машини и техника за рязане, важно е да обърнете внимание за какво ще ползвате своя бензинов трион. Отговорете на въпросите поместени по-долу и сами ще можете да направите правилната преценка за типа и размера на бензиновия трион.

 

Какъв потребител сте Вие?

 

Важно е да вземете под внимание своя опит в използването на резачки за дърва. Помислете колко често ще си служите с бензиновия трион – всеки ден, веднъж месечно или няколко пъти годишно. В професионална насока или за двора и градината?

 

Ако не сте използвали до сега моторни триони е добре да отчетете този факт и да се замислите за безопасността си. Не се насочвайте към най-мощните модели!

 

Какъв вид рязане смятате да извършвате?

 

Дали е известно какво точно ще вършите с бензиновия трион? Какъв размер дърва най-често ще отсичате? Дървесината обикновено твърда или мека ще бъде? През какви сезони преобладаващо ще работите с резачката?

 

От отговора на тези въпроси, можете да прецените дали ще се нуждаете от малък или голям бензинов трион.

 

От какви функции и характеристики се нуждаете?

 

Бензинов трион с ниско ниво на вибрации, който е добре балансиран? А може би за Вас е важно да има сигурна автоматична спирачка? Необходим ли Ви е лесен достъп до въздушния филтър и запалителната свещ? Трябва ли да е лесно обтягането и смяната на режещата верига? Ще бъде ли необходимо резачката да работи в зимни условия с подгряване на ръкохватките?  

 

Тук трябва да помислите за предпочитанията си и колко са важни ергономичните особености за Вас. Добра идея е да обмислите дали за Вас е от значение наличието на сервиз и поддръжка.

 

Обърнете внимание, че за ремонтни дейности у дома, добра работа биха Ви свършили бензинови трион  с по-малка мощност. Но за професионално ползване, е добре да се насочите към моделите с повече функционалности и голяма производителност.

 

Какви бензинови триони можете да откриете при нас?

 

В онлайн магазин Баш Майстора можете да откриете голямо разнообразие от професионални бензинови триони с мощност  от 1.3 hp до 7.3 hp. Те са разработени по нова технология, позволяваща да постигнете добри резултати при ниска консумация на гориво и минимално изпускане на вредни емисии. Това прави нашите бензиновите триони подходящи за разнообразни дейности в сферата на обработката и рязането на дървен материал.

 

Бензиновите триони, които ще откриете при нас са произведени от някой от най-известните марки на пазара:

  • HUSQVARNA
  • HIKOKI
  • MAKITA
  • STIHL
  • RAIDER

 

Можете да разчитате на нашия екип, ако се нуждаете от помощ при избора на подходящ бензинов трион за Вас!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.