Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 738 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 738 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бензинови триони

Бензиновите триони са модерни моторни резачки за дърва и материали от дърво. С тяхна помощ с лекота можете да се справите с многобройните задачи във Вашата градина, двор или дом. Подходящи са за използване както за любителски, така и за професионални строителни дейности.

 

Предимства и отличителни качества на бензиновия трион

 

Едно от най-големите предимства на бензиновите триони е, че Ви помагат по-бързо и качествено да разрежете всякаква дървена повърхност. При това не трябва да натискате и да прилагате огромна сила.

 

Ергономични спусъци, меки ръкохватки и странични обтегачи. Това са само част от качествата на бензиновите триони. Затова можем да кажем, че целта им е да Ви осигурят максимално удобство и ефективност.

 

Видове бензинови триони

 

Бензиновите триони могат да се разделят в 4 групи:

 

  • резачки за професионална/ежедневна употреба
  • резачки за честа употреба
  • резачки за работа от време на време
  • резачки за поддръжка на дървета и подрязване на клони.

 

Как да изберем бензинов трион?

 

На пазара се предлага голямо разнообразие от бензинови триони. Те се различават не само по своя дизайн и характеристики, но и по цената. По правило продуктите в по-високия ценови клас са с по-голяма мощност и са предназначени за по-голямо натоварване.

 

Според най-големите производители на машини и техника за рязане, важно е да обърнете внимание за какво ще ползвате своя бензинов трион.  

 

Трябва да помислите за предпочитанията си и колко са важни ергономичните особености за Вас. Добра идея е да обмислите дали за Вас е от значение наличието на сервиз и поддръжка.

 

Обърнете внимание, че за ремонтни дейности у дома добра работа биха Ви свършили бензинови триони с по-малка мощност. Но за професионално ползване е добре да се насочите към моделите с повече функционалности и голяма производителност.

 

Какви бензинови триони ще откриете при нас?

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете голямо разнообразие от професионални бензинови триони с мощност от 1.2 hp до 8.7 hp. Те са разработени по нова технология, позволяваща да постигнете добри резултати при ниска консумация на гориво и минимално изпускане на вредни емисии. Това прави нашите бензиновите триони подходящи за разнообразни дейности в сферата на обработката и рязането на дървен материал.

 

Бензиновите триони, които ще откриете при нас, са произведени от някой от най-известните марки на пазара:

 

  • HIKOKI
  • MAKITA
  • STIHL
  • RAIDER.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.