Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 430 342 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 430 342 Артикула.

Планки, конзоли, окачвачи

Конзолите се делят на монтажни и ъглови оребрени.

 

Монтажните се използват за механични, електрически и вентилационни системи. Служат за монтаж на обикновени тръби и канали, за вентилационни, кабелни табла, фитинги и оборудване. Изработени са от конструкционна стомана. Направени са от C – профили.

 

Ъгловата оребрена конзола е стандартен вариант на стоманена конзола, перфектна както за битови помещения, гараж или килер, така и за студия или дори минималистична кухня.

 

Перфорираната монтажна лента намира приложение в строителството и при изграждането на инсталации. Служи за захващане на тръби, тръбопроводи, кабели, греди и др.

 

Планките биват:

 

Т-образните планки са изработени от студено валцована стомана, имат антикорозионно покритие, използват се при монтаж на дървени греди.

 

Затворените планки са с антикорозионно покритие и са изработени от студено валцована стомана. Използват се при монтаж на дървени греди. Планките за греди се използват често в строителството, ремонтните дейности и изграждането на конструкции.

 

Правата планка е изработена от студено валцована стомана с антикорозионно покритие. Използва се при монтаж на дървени греди. Те намират широко приложение в ремонтните дейности, строителството и изграждането на конструкции.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите различни видове планки - правоъгълни, свързващи, триъгълни кадмирани, ъглови, ъглови кадмирани, планки-монтажен ъгъл и планки-монтажен ъгъл кадмирани.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.