Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 065 Артикула.

Планки, конзоли, окачвачи

Планките са крепежни елементи, използвани като неподвижна връзка между две или повече части от еднакъв или различен материал, най-често в дървени конструкции.

 

Изработени са от поцинкована или неръждаема стомана. Можете да избирате между такива с различни форми, размери и дебелини на планките в зависимост от тяхното приложение.

 

Планките, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са Т-образни кадмирани, прави, триъгълни кадмирани, ъглови, свързващи, както и основи за греди.

 

Конзолата е фермова конструкция, греда или плоча, която е затегната само в единия край и свободна в другия. Тя предава странични натоварвания, като по този начин предизвиква в опората въртящ момент и сила на срязване. 

 

Конзолата е статична определима конструкция. Тя се използва широко в строителната дейност – при балкони, комини и други. Делят се на монтажни и ъглови оребрени.

 

При монтаж на изолация Ви препоръчваме да използвате перфорирана лента. Тя се използва за общи закрепвания. Перфорираната лента се използва в строителството и при изграждането на съоръжения. Служи за захващане на тръби, тръбопроводи, кабели, греди и други.

 

Защо да изберете планка, конзола и окачвач от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме планки, конзоли и окачвачи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.