Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
1 2 3 ... 5
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 5
1 2 3 ... 5

Продукти от HUSQVARNA

Husqvarna е шведска промишлена компания с повече от 325 години иновации и страст в производството и доставка на професионални продукти, както за гората, парка и градината, така и машини за строителната площадка. С Husqvarna високата производителност среща удобството и безопасността по начин, който ще ви помогне да свършите работата си по-ефективно. Husqvarna предлага обширна и постоянно нарастваща гама от продукти и аксесоари, включваща всичко - от моторни триони и дискови резачки до роботизирани косачки, а за строителството машини с диамантени приставки за рязане, пробиване, къртене, шлайфане и полиране на бетон и камък. Марката съчетава в своите продукти високата производителност, удобството при работа и сигурност, които спомагат да изпълните своите задачи ефективно и бързо.

Husqvarna е голям производител на моторни триони, косачки за трева, двигатели за моторни лодки и градинско оборудване, а също на инструменти за строителната промишленост. Това е най-старата действаща оръжейна фабрика в Европа. Husqvarna започва дейността си като завод за винтовки през 1689 г., през 1800-те години се нарича Husqvarna Vapenfabriks AB („Оръжейна фабрика Husqvarna“), но след това в продължение на много години разширява производствената си гама с гражданска машиностроителна продукция. През 1978 г. Husqvarna AB става дъщерна компания на Electrolux, но през 2006 г. Husqvarna се отделя и отново става самостоятелна частна компания, регистрирана на Стокхолмската фондова борса.

Husqvarna е официален доставчик на косачки за трева за серията състезания NASCAR.

В магазини Баш Майстора Ви предлагаме разнообразие от продукти HUSQVARNA. При нас ще намерите всичко необходимо за Вашата градинарска и строителна дейност с гаранция и на конкурентни цени. Разгледайте пълни технически характеристики и поръчайте лесно от нашия онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Всички новини за HUSQVARNA
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.