Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 039 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 039 Артикула.
Подреди по
Резултати

Предпазни очила

Предпазните очила служат за защитаване на очите от попадане на твърди части, прах, газове и електромагнитно излъчване с различна дължина на вълната.

 

Перфектният избор на такива очила гарантира ефективна защита на очите от разнообразни вредни фактори в индустрията. Работните предпазни очила се произвеждат от здрава пластмаса или удароустойчив поликарбонат, като съществуват модели специализирани очила за всякакъв вид дейности.

 

Видове предпазните очила и тяхното приложение

 

Предпазните очила се използват в много сфери от живота. За промишлеността се изисква задължително използване на защитни очила. Делят се на няколко вида:

 

  • предпазни очила за хилти
  • за различни производства - предпазни очила за прах
  • заваръчни очила
  • предпазни очила за боядисване
  • предпазни очила за работа с флекс
  • защитни очила за лазер
  • защитни оловни очила
  • работни слънчеви очила
  • очила за химическата промишленост и много други.

 

Предпазните очила намират приложение в бита при рязане на дърво и метал, косене, пробиване на отвори, шлайфане на повърхности и всякакви ремонтни и домакински работи. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме предпазни очила без UV защита със затъмнени и прозрачни лещи и предпазни очила с UV защита със затъмнени, опушени, отразителни и прозрачни лещи.

 

Защо да изберете предпазни очила от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме предпазни очила, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.