Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 922 833 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 922 833 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони санитарни неутрални

Силиконът TKK Tekasil Color 300 мл (антрацит, бежов бахама, жасмин, карамел) се използва за уплътнява фуги в бани, кухни, работни повърхности и други. Вгражда и залепва различни материали, устойчиви на ултравиолетова светлина, различни метеорологични условия и стареене. Tekasil Color е неутрален уплътнител с дълготрайна еластичност. Произвежда се по формулата SUPER SANITAR. Отличен за почти всички строителни материали (керамика, стъкло, различни видове пластмаса, алуминий, бетон, дървесина, тухли, стомана, пенобетон, гипсокартон, клинкер, метал, порцелан, стиропор, емайл). Подходящ е за вътрешна и външна употреба. Удачен за мокри помещения като бани, мазета и кухни. Специалната формула може да предотврати дълготраен растеж на плесен.

 

Силиконът TKK Tekasil Color 300 мл (бял, черен, кафяв, сив, светлосив, прозрачен) се използва при уплътняване и лепене в душ кабини по време на производствения процес, между плочки и тръби при монтиране на душ кабини, между дограма и врати от различни материали, полици, щори и стени и при монтиране на покривни прозорци. Tekasil Color е професионален неутрален уплътнител с трайна еластичност. Произвежда се по формулата SUPER SANITAR, Подходящ е за всички строителни материали (керамика, стъкло, различни видове пластмаса, алуминий, бетон, дървесина, тухли, стомана, гипсокартон, клинкер, метал, порцелан, стиропор и др.).

 

Санитарният неутрален силикон TKK Tekasil Sanitar Neutral Profi 300 мл – бял се използва за уплътняване на:

  • фуги в различни мокри помещения (бани, кухни, душ кабини, болници, училища и ресторанти)
  • фуги от различни материали (стъкло, дърво, камък, бетон, керамика, метал, алуминий, повечето видове пластмаси)

Напълно подходящ е за повечето материали без изключение.

Отлично прилепва към повечето материали без изключение. Не се стича, когато се поставя във вертикални фуги. За по-добро свързване с порести материали се препоръчва използване на грунд KVZ 16 и LF за залепване към някои пластмаси. Силиконът може да устои на атмосферни условия (дъжд, сняг, екстремни температурни промени)

 

Силиконът е устойчив на атмосферни условия (дъжд, сняг, екстремни температурни промени), химикали и ултравиолетови лъчи. Не предизвиква корозия. Приложим за поликарбонатно стъкло.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.