Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Релсови лебедки

Релсовите лебедки се състоят от подвижни и неподвижни блокове и метална верига. Основното им предназначение е повдигането и преместването на товари до няколко тона по релси. Механизмът от плъзгач и подемник намира широко приложение на места, където няма енергийни източници.

 

Тези модели са подходящи за строителни обекти и халета, където често се извършват работи по монтаж и поддръжка. Устройството е подходящо за ежедневна работа там, където няма източник на захранване. Характеризира се с проста конструкция, лесно прикрепване и незначителна поддръжка.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите релсови лебедки на марката BRANO.

 

Защо да изберете релсова лебедка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме релсови лебедки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.