Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Виброплочи

Виброплочите са вид трамбовъчна техника, но с по-голяма работна площ в сравнение с трамбовките пачи крак. Трамбовъчните машини се използват за уплътняване на различни видове почви и ограничени зони, където не е възможно или икономически възможно да се използва едрогабаритно оборудване. Служат и за трамбоване на различни видове повърхности – пясък, чакъл, пръст, павета и други.

 

Видове виброплочи

 

Вибротрамбовките са оборудвани както с бензинови, така и с дизелови двигатели, а според хода си се делят на реверсивни и нереверсивни. Нереверсивните виброплочи се движат само на преден ход и за това се произвеждат основно олекотени варианти до 100 кг, като най-предпочитани са в диапазона 85-90 кг. Голяма част от тях се произвеждат с двигатели Honda, Briggs and Stratton, Robin.

 

Различните видове оборудване за уплътняване се влияят от обхвата на работата, която се извършва. Виброплочите се ползват за уплътняване на груби почви, земна маса, асфалт, дребен чакъл и други инертни материали. Уплътняването с помощта на вибрации и удари е най-ефективно, когато почвата е в некохезивен вид.

 

Реверсивните виброплочи се използват за уплътняване на асфалт, за изкопни дейности и полагане на настилки. Идеални са за подови настилки, фундаменти, ремонт на пътища, както и за засипване на канали за тръби. Компактните дизайни са съчетани с отлична ергономичност и слаби вибрации на ръцете, които намалят умората на оператора.

 

Комбинираните виброплочи са мощни масивни трамбовки тип вибрационни плочи, които са подходящи за уплътняване на всички видове повърхности – почва, пясък, чакъл, асфалт, както и за полагане на плочки и бордюри. Специалната конструкция на плочата предотвратява полепването на асфалт и улеснява почистването.

 

Защо да изберете виброплоча от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме виброплочи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни имат до 2 години пълна гаранция и се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.