Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 251 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 251 Артикула.

Уплътнителна техника

В категория уплътнителна техника в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висококачествени вибратори за бетон, вибромастари и трамбовки от доказани производители, лидери на пазара.

 

Вибратори за бетон:

 

Вибраторите за бетон се използват в строителството за вибриране на бетоновата смес, непосредствено след изливането на бетона с цел изкарване на въздушните кухини. Вибраторите за бетон служат за усилване и заздравяване на налятата бетонова смес. С вибраторите за бетон се постига максимална здравина и плътност. В зависимост от дебелината на плочата се използват вибратори за бетон с различен диаметър на вибриращата глава.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от вибратори за бетонакумулаторни вибратори за бетон, вибратори за бетон комплекти, виброигли механични, виброигли с гъвкав вал, гъвкави валове, задвижки високочестотни, задвижки електромеханични.

 

Вибромастари:

 

Вибромастарите са професионално решение за заглаждане и подравнявне на бетон. Те се използват най-често при полагане и изравняване на бетонни смеси (циментови, силикатни, асфалтови и др.). В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете вибромастари на водещи марки с до 2 години гаранция. Вибрационното им въздействие позволява да се намали дебелината на слоя на материала, като повишава здравината му чрез уплътняване.

 

Трамбовки:

 

В категория трамбовки ще откриете висококачествени виброплочи, ревeрсивни виброплочи и трамбовки пачи крак, произведени от водещи производители на пазара.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.