Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 722 продукта и наличност над 3 815 933 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 722 продукта в наличност.
3 815 933 Артикула.

Уплътнителна техника

Вибрационни валяци

 

Вибрационните валяци са компактни и относително маневрени, за да достигат до по-труднодостъпни места. Те са подходящи за пътно строителство, обикновено при кърпене, където не е необходим голям валяк. Освен това намират приложение в строителството като цяло. Този тип строителни валяци са предимно ръчноводими, като най-важните им характеристики са силата на удара, както и работната ширина.

 

Вибрационният двуосен валяк е разработен за уплътняване на тънки слоеве гранулирана почва и асфалт. Има мощна и маневрена вибрационна система. Двубандажният вибрационен валяк е предназначен за уплътняване на тънки слоеве почва, влажен пясък и асфалт на труднодостъпни места, при ремонт на пътища или при градско благоустрояване – паркови зони, паркинги, спортни площадки.

 

Вибратори за бетон

 

Вибраторите за бетон се използват в строителството за вибриране на бетоновата смес, непосредствено след изливането на бетона с цел изкарване на въздушните кухини. Те служат за усилване и заздравяване на налятата бетонова смес. С вибраторите за бетон се постига максимална здравина и плътност. В зависимост от дебелината на плочата се използват вибратори за бетон с различен диаметър на вибриращата глава.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от вибратори за бетон – акумулаторни вибратори за бетон, вибратори за бетон комплекти, механични виброигли, виброигли с гъвкав вал, гъвкави валове, високочестотни задвижки, електромеханични задвижки.

 

Вибромастари

 

Вибромастарите са професионално решение за заглаждане и подравняване на бетон. Те се използват най-често при полагане и изравняване на бетонни смеси (циментови, силикатни, асфалтови и др.). Вибрационното им въздействие позволява да се намали дебелината на слоя на материала, като повишава здравината му чрез уплътняване.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете вибродъски на водещи марки.

 

Трамбовки

 

В категорията „Трамбовки“ ще откриете висококачествени виброплочиревeрсивни виброплочи и трамбовки пачи крак, произведени от водещи производители на пазара.

 

Виброплочите са част от трамбовъчната техника, но с по-голяма работна площ в сравнение с трамбовките пачи крак. Трамбовъчните машини се използват за компактиране на различни видове повърхности, основно на пясък, чакъл, пръст, павета и други.

 

Реверсивните виброплочи са подходящи за работа на големи площи и обратни насипи. Основните разлики между тях и нереверсивните трамбовки са килограмите на машината, големината на площта за уплътняване и наличието на ход. 

 

Трамбовките пачи крак са професионално решение за трамбоване на различни материали. Те се използват най-често за уплътняване на почва и пясък, за кърпене на асфалтови дупки и обратни насипи в дълбочина. Основните характеристики на трамбовка пачи крак са силата на удара, мощността и теглото. 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.