Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 601 247 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 601 247 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби многофукционални

Алуминиевите стълби, които ще откриете в тази категория са предназначени както за професионална, така и за домашна употреба. При нас ще откриете голямо разнообразие от алуминиеви стълби, които са изключително леки, компактни и удобни за пренасяне. Стълбите са незаменим помощник, както при строително-ремонтни и монтажни дейности, така и у дома. Предлагат се в многофункционален вариант с две и с четири рамена и с 3, 4 или 6 стъпала и максимална работна височина от 3 метра до 4.7 метра и Притежават максимална и работна височина.

 

Алуминиеви стълби многофукционални:

Многофункционалните сгъваеми алуминиеви стълби, които ще откриете в магазини Баш Майстора са с марка KRAUSE, ELKOP и NO BRAND - Китай. Повечето от тях се състоят от четири сгъваеми части, осигуряващи лесно пренасяне. Стъпалата им са от рифелован квадратен профил 3 х 30 см, осигуряващи защита срещу приплъзване. Многофункционалните сгъваеми алуминиеви стълби разполагат с надежден блокиращ механизъм срещу затваряне на стълбата по време на работа. Каквато и стълба да ви е необходима, със сигурност ще я откриете при нас, а ако ви е необходима помощ при избора – нашите опитни консултанти ще ви посъветват, за да можете да направите най-правилния избор, спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете алуминиеви многофункционални стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Предлаганите от нас марки Алуминиеви стълби многофукционални са:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.