Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 433 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби многофукционални

Повечето от многофункционалните алуминиеви стълби се състоят от четири сгъваеми части, осигуряващи лесно пренасяне. Стъпалата им са от рифелован квадратен профил, осигуряващи защита срещу приплъзване.

 

Многофункционалните сгъваеми алуминиеви стълби разполагат с надежден блокиращ механизъм срещу затваряне на стълбата по време на работа. Каквато и стълба да Ви е необходима, със сигурност ще я откриете при нас, а ако Ви е необходима помощ при избора нашите опитни консултанти ще ви посъветват, за да можете да направите най-правилния избор спрямо Вашите нужди.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете алуминиеви многофункционални стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Защо да изберете многофункционална алуминиева стълба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме многофункционални алуминиеви стълби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.