Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 117 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 117 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби многофукционални

Многофункционалните сгъваеми алуминиеви стълби, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, са с марка KRAUSE, ELKOP и NO BRAND - Китай. Повечето от тях се състоят от четири сгъваеми части, осигуряващи лесно пренасяне. Стъпалата им са от рифелован квадратен профил 3 х 30 см, осигуряващи защита срещу приплъзване. Многофункционалните сгъваеми алуминиеви стълби разполагат с надежден блокиращ механизъм срещу затваряне на стълбата по време на работа. Каквато и стълба да ви е необходима, със сигурност ще я откриете при нас, а ако ви е необходима помощ при избора нашите опитни консултанти ще ви посъветват, за да можете да направите най-правилния избор спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете алуминиеви многофункционални стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Алуминиевата стълба – скеле KRAUSE CORDA 2x6 се състои от две подпиращи се стълби с 6 стъпала с широки напречни траверси. Неплъзгащата се водоустойчива платформа с покритие от фенолова смола прави продукта подходящ за използване и на открити площи, невлияещ се от атмосферните условия.

 

Алуминиевата стълба ELKOP M4x3 е с надежден блокиращ механизъм срещу затваряне на стълбата по време на работа. Стъпалата са от рифелован квадратен профил 30х30 мм, осигурени срещу приплъзване.

 

Алуминиевата стълба KRAUSE CORDA 4x3 е оборудвана с неплъзгащ се профилиран комплект платформи, състоящи се от две стоманени плочи. Бързо и лесно се прибира. Стълбата е с тапи за подхлъзване на краката.

 

Алуминиевата стълба KRAUSE MultiMatic 4x3 е с подвижни части, свързани с механизъм, позволяващ различно позициониране на отделните части. Двете широки траверси служат за по-голяма стабилност. Противоплъзгащите се тапи на петите гарантират сигурно положение.

 

Алуминиевата стълба KRAUSE MultiMatic 4x4 е произведена съгласно стандарт EN 131. Противоплъзгащите се тапи на петите гарантират сигурно положение. Подвижните части са свързани с механизъм, позволяващ различно позициониране на отделните части.

 

Алуминиевата стълба SHANGHAI EAST BEST C4x3 се състои от четири части. Стъпалата от рифелован квадратен профил 30х30 мм са осигурени срещу приплъзване. Стълбата е с надежден блокиращ механизъм срещу затваряне на стълбата по време на работа.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от скелета и стълби на склад от водещи производители на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.