Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Акумулаторни ъглошлайфи

Акумулаторните ъглошлайфи са идеален избор за майстори, които често се сблъскват с дейност, изискваща шлайфане или рязане на различни по вид материали. Освен за шлайфане, с тях можете да полирате или да режете метал и други материали.

 

Идеални са при полирането на гранитогрес или гранит. Единствено трябва да съобразите диска, който ще използвате, за да постигнете желания ефект.

 

Приложение на акумулаторните ъглошлайфи

 

Самото им име подсказва приложението им. „Ъгло“ произлиза от там, че главата му се върти под различен ъгъл. Акумулаторните ъглошлайфи се използват за голям спектър от дейности в строителството, работата с метали, ремонтите в дома и много други.

 

Някои модели са предназначени за използване на труднодостъпни места предвид дизайна си. Липсата на кабел ги прави много по-мобилни и предпочитани спрямо електрическите такива. Ъглошлайфите на батерии започват да набират все по-голяма скорост и в индустрията.

 

Какво трябва да знаете за акумулаторните ъглошлайфи?

 

Акумулаторните ъглошлайфи са мобилни и мощни, уместни за работа с една ръка. Подходящи са за рязане на отдалечени места, където няма електричество и са труднодостъпни.

 

Шлайфовете най-често работят с размери на диска от 50 мм до 230 мм. По този начин в зависимост от работата, която ще извършвате можете да изберете подходящия диск. Това ще направи работата Ви по-бърза и лесна.

 

При избор на батерия за Вашия акумулаторен ъглошлайф трябва да съобразите капацитета ѝ, така че да съответства на мощността на машината.

 

Защо да изберете акумулаторен ъглошлайф от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразни продукти и детайлно описание – подбрали сме разнообразни акумулаторни ъглошлайфи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара. Също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от нашите предложения са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

При нужда от помощ не се колебайте да се насочите към нашите експерти за допълнителна консултация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.