Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 556 продукта и наличност над 3 744 883 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 556 продукта в наличност.
3 744 883 Артикула.

Подвижни безболтови скелета и части

Подвижни безболтови скелета

 

Подвижното безболтово скеле е изградено на модулен принцип за постигане на необходимата за Вас работна височина. Всеки модул е с фиксирани размери и ниско тегло, което позволява лесно да се преместват от едно работно място на друго.

 

Подвижното безболтово скеле е често използвано, както при строителство, така и при ремонтните дейности.

 

Елементи за подвижно безболтово скеле

 

Елементите за подвижното безболтово скеле са често използвани както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете диагонали, хоризонтали, диафрагма, бордова дъска, ходово колело, обезопасителен кош, надставка, парапет, рамка със и без стълба, стабилизатор и други.

 

Защо да изберете подвижно безболтово скеле и части от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме подвижни безболтови скелета и части, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.