Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 910 654 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 910 654 Артикула.

Подвижни безболтови скелета и части

Подвижното безболтово скеле се изгражда на модулен принцип, с което се постига желаната работна височина. Фиксираните размери и ниското тегло на всеки един от модулите позволяват удобно и лесно преместване от едно работно място на друго.

 

Рамката, върху която се монтират отделните секции, е на четири въртящи се колела Ф200 мм със спирачка, осигуряващи точно ориентиране и преместване на скелето върху равен терен. Подвижното безболтово скеле е оборудвано с 4 броя стабилизатори, които осигуряват безопасност по време на работа. При по-голяма височина-над 4 метра, е необходимо да се привърже или анкерира към сградата. Използва се за монтаж на окачени тавани, електрическа инсталация, строителни, бояджийски, реставрационни, топлоизолационни и други дейности.

 

Подвижното безболтово скеле е често използвано, както при строителство, така и при ремонтните дейности.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете и елементи за подвижно безболтово скеле като диагонали, хоризонтали, диафрагма, бордова дъска, ходово колело, обезопасителен кош, надставка, парапет, рамка със и без стълба, стабилизатор и други, са конструктивна част от подвижното безболтово скеле.

 

Елементите за подвижното безболтово скеле са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от скелета на склад от водещи производители на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.