Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 193 продукта и наличност над 4 414 507 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 193 продукта в наличност.
4 414 507 Артикула.

Компресори

Компресорите представляват механични устройства, които нагнетяват газове - увеличават налягането им и намаляват обема им.

 

В категория компресори ще откриете разнообразие от автомобилни компресори, акумулаторни компресори и бутални компресори с гарантирано качество на достъпна цена, различаващи се по обем на разширителните съдове, налягане и дебит.

 

Автомобилни компресори:

 

Автомобилните компресори за въздух под налягане намират широко приложение за помпане на автомобилни гуми, мотоциклетни и колоездачни гуми, спортни и плажни топки. Функцията за автоматично изключване, с която са оборудвани предпазва напомпваните детайли от повреда. Автомобилните компресори се отличават с компактен дизайн и специална конструкция за съхранение на захранващия кабел и маркуча за въздух, осигуряваща тяхната защита и комфорт на потребителя, когато не използва уреда.

 

Акумулаторни компресори:

 

Акумулаторните компресори са машини предпочитани най-вече от хората, които ежедневно имат нужда от такъв тип електроинструменти, те са подходящи не само за бояджийски и строителни работи, но се използват и в автомобилостроенето и ремонта, също така и в промишлеността, както и в много други дейности, свързани с работа, с въздух под високо налягане. Акумулаторните компресори предлагани в нашия онлайн магазин са отлична алтернатива на буталните компресори. Те ще направят работата Ви в пъти по-ефективна и ще станат неизменна част от набора Ви електрически инструменти при всеки ремонт или строителна дейност.

 

Бутални компресори:

 

Буталните компресори за въздух са най-широко използваният тип компресори. Те намират широко приложение в различни отрасли и са важен уред за професионалните майстори. Те са подходящи не само за бояджийски и строителни работи, а се използват в автомобилостроенето, ремонтни дейности, също така и в промишлеността, както и в много други дейности, които са свързани с работа, с въздух под високо налягане.

 

Принципа на работа на буталния компресор за въздух, се състои в това, че при него нагнетяването на въздуха се осъществява посредством движение на бутало в цилиндър. Основните преимущества на този тип уред са свързани с компактност, според модела, малко тегло и малките размери, което улеснява и неговото използване. Буталния компресор за въздух, може от да работи с масло или без наличието на масло.

 

При покупка на компресор онлайн може да се възползвате от отстъпка от цената на закупена стока само в онлайн магазин „Баш Майстора“. Също ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.