Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.

Компресори

Компресорите са механични устройства, които нагнетяват газовете, засилват налягането им и ограничават обема им. Използват се на многобройни места. При помпане на гуми или надуваеми играчки, при чистене на електронни части или боядисване на дреболии, на помощ може да Ви се притече стандартният компресор.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете различни по вид и ползване компресори, които са с отлично качество на супер цена, различаващи се по обема на разширителните съдове, налягане и дебит.

 

Автомобилни компресори

 

Автокомпресорите се използват за помпане на гуми за автомобили, мотоциклети и велосипеди, волейболни и футболни топки и други. Напомпаните детайли са предпазени от повреда заради функция за автоматично изключване.

 

Акумулаторни компресори

 

Избирани са главно от хора, които ежедневно използват такъв тип електрически инструмент. Бояджиите и строителите ги прилагат в работата си, но се ползват и в автомобилната индустрия, както и на други места, свързани с работна дейност с въздух под високо налягане.

 

Бутални компресори

 

Те са едни от най-използваните устройства. Намират обширно приложение в разнообразни браншове и са основни инструменти за професионалните майстори.

 

Отличителните качества на буталния компресор са съчетани с компактност, малки размери, което подпомага и неговото ползване. Може да работи с масло или без наличие на масло.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.