Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 738 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 738 Артикула.
Подреди по
Резултати

Накрайник за химически анкер

Смесителният накрайник за химически анкер FRIULSIDER/KEM-UP 214 мм с италиански произход служи за равномерно смесване на двата компонента на химическия анкер. Миксер за патрон KEM и KEM-UP.

 

Химическите анкери намират все по-голямо приложение и обхват в разнообразни дейности. Те служат за свързване на детайли и са доста по-безопасни от друг вид конкуренти, може да се използват и на закрито.

 

Водоустойчивите намират приложение във влажни и мокри пространства. Анкерите се използват успешно за монтаж на парапети, огради, скелета, пейки, навеси, стълбове, сенници, щори, бойлери, телевизори, сателитни антени, радиатори, мивки, тоалетни, електрически табла и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.