Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.

Машини за рязане на бетон, асфалт и строителни материали

В категория машини за рязане на бетон, асфалт и строителни материали ще откриете – разнообразие от фугорези, машини за рязане на облицовки и строителни материали и бензинови ъглошлайфи. Независимо дали режете бетонни блокове, асфалт или плочи на стени или подове, фугорезът е най-лесния начин за тяхното рязане.

 

Фугорез количка за рязане на бетон и асфалт - предлагат се различни видове, подходящи за рязане на бетон, асфалт, камък и други. Дисковете, с които се оборудват тези машини са със специфично предназначение, а избора на подходящ диамантен диск е важен за доброто изпълнение на задачите. Те произвеждат значително количество топлина и прах по време на работа поради това охлаждането на диска и намаляването на праха често се постигат с използването на метода на мокрото рязане, чрез водоснабдяване и вентилационни системи.

 

Бензиновите ъглошлайфи са често използвани за рязане на камък, бетон, асфалт, зидария, метал и други твърди материали. Този вид ъглошлайфи се справят ефективно и с други задачи при ремонтните дейности и реконструкцията на сгради. Предназначени са за продължителна и тежка работа, като се отличават с голяма дълготрайност и надеждност.

 

В категория машини за рязане на облицовъчни материали  ще откриете – електрически машини за рязане на облицовъчни материали и ръчни машини за рязане на облицовъчни материалиЕлектрически машини за рязане на облицовъчни материали, сред които теракотени и керамични плочки, тротоарни и мозаечни плочки, облицовки от варовик и гранит и др. Притежаването на електрическа машина за рязане на облицовъчни материали прави строителните дейности далеч по-безболезнено изживяване за всеки един майстор.

 

Ръчните машини за рязане на облицовъчни материали - на различен вид плочки и облицовки са предпочитан вариант заради своята опростеност, надеждност и качество. Сред продуктите ще откриете такива на реномирани марки, които са се утвърдили на пазара. Заради прецизността си при рязане, работата с тези професионални машини е приятна, удобна и най-важното ефективна.

 

В категория машини за рязане на строителни материали ще откриете разнообразие от машини за рязане на строителни материали - машини за рязане на тухли и други строителни материали. С тях рязането на детайли с голяма дебелина става лесно и бързо. Наличието на такава машина по време на строителни дейности ще намали времето за справяне с подобен род отпадъчни строителни материали, с което ще увеличи цялостната ефективност на работната дейност.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.