Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 559 продукта и наличност над 3 743 835 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 559 продукта в наличност.
3 743 835 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери химически

Химическите анкери са определен вид крепежни части. Използването им намира все по-голямо приложение и обхват в разнообразни дейности.

 

Начин на използване и приложение на химическия анкер

 

Химическият анкер намира приложение при връзката на различни материали, било то строителни или други вид детайли. По този начин се осигурява голяма гъвкавина и издръжливост на създадена връзка между тях.

 

Начинът, по който са създадени, e на химическа полиестерна основа, но има и друг вид модели. Затова и самото им наименование е „химически“ точно заради това им разделение.

 

Най-често химическите анкери са използвани елементи като крепеж и сила с много надеждна здравина до специфични ъгли и ръбове. В такива случаи се намалява вътрешното напрежение в много различни случаи и ситуации в строителството. Има доста често срещани видове анкери, които са определен вид смола и се прилагат и използват за дълъг период от време и то многократно.

 

Този определен вид химически анкери са със състав от даден вид смола. За да се приложи е нужен и даден вид катализатор за реакцията.

 

Образувалото се специфичното лепило, което се образува, е много надеждно и здраво. За да се направи всичко това е наличен и специфичен смесител. След като самата смес е образувана и готова за прилагане, това се извършва благодарение на пистолет за нанасяне.

 

Много важно е да отчетем, че химическите анкери са доста безопасни от друг вид конкуренти и може да се използват на закрито, също така има и водоустойчиви, както и че могат да намират приложение във влажни и мокри пространства.

 

При покупка онлайн от магазини „Баш Майстора“ ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.