Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери химически

Химически анкери са определен вид крепежни елементи. Използването на химическите анкери намира все по-голямо приложение и обхват в различни дейности. Анкерите като крепежни елементи, служат за свързване на детайли. За разлика от другите крепежни елементи на пазара, които само фиксират дадени елементи или запълват дадено пространство в определена среда, химическите и други видове анкери ги свързват.

 

Различните видове анкери са следните: химически анкери, втулкови анкери, антивибрационни анкери, сегментни анкери, винтови анкери, набивни анкери и други. Точно химическите анкери, като даден тип крепежни елементи, намират приложение при връзката или по-точно, при свързване на различни материали, било то строителни или друг вид детайли. По този начин се осигурява голяма гъвкавост и здравина на създадена връзка между тях.
Начина по който са създадени химическите анкери, като материал и продукт е на химическа полиестерна основа, но има и модели на винилестерна основа. Затова и самото им наименование е химически, точно заради това им разделение. Начина по който функционира, намират широко приложение, позволяващо свързването им към всички видове материали и детайли. Чрез тях и връзката, която създават се осигурява нужната здравина при различни натоварвания.

 

Най-често химичните анкери са използвани елементи, като крепеж и сила с много надеждна здравина до специфични ъгли и ръбове. В такива случаи се намалява вътрешното напрежение в много различни случаи и ситуации в строителството. Има доста често срещани видове анкери, които са определен вид смола и се прилагат и използват за дълъг период от време и то многократно. Този определен вид химически анкери са със състав от даден вид смола и разбира се за да се приложи е нужен и даден вид катализатор за реакцията.  Образувалото се специфичното лепило, което се образува е много надеждно и здраво. За да се направи всичко това разбира се е наличен и специфичен смесител. След като самата смес е образувана и готова за прилагане, това се извършва с помощта на пистолет за нанасяне.

Много важно е да отчетем, че при химическите анкери са доста безопасни от друг вид конкуренти и може да се използват на закрито, също така има и водоустойчиви и могат да намират приложение във влажни и мокри пространства.


Предлаганите марки химически анкери, налични в онлайн магазин Баш Майстора са:

При покупка онлайн може да се възползвате от отстъпка от цената на закупена стока само в онлайн магазин „Баш Майстора“. Също ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.