Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 847 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 847 Артикула.

Осветителни тела

Настолни лампи

 

Настолните лампи са едни от най-често срещаните видове осветителни тела. Използват се за осветяване на специфични малки зони от маси, бюра или шкафове. Намират приложение за четене, работа или като „нощни“ електрически аксесоари, тъй като са практични и лесни за включване и изключване.

 

Най-голямото им преимущество е, че са регулируеми, така че са предпочитани масово от клиентите. Подходящи са за Вашия дом и офис.

 

Подвижни лампи с кабел

 

Ръчните лампи с кабел намират широко приложение в автосервизите и в строително-ремонтните дейности. Ръчните лампи се използват за осветяване на места със слабо или недостатъчно осветление. Благодарение на компактните им размери те могат да се използват на труднодостъпни места, като в горния си край разполагат с кука, служеща за окачване с цел да не се налага работещият с тях да не държи винаги лампата в ръка.

 

Прожектори

 

Прожекторите се използват както за интериорни, така и за екстериорни дейности. Прожекторите, които ще откриете при нас, са подходящи за външен и вътрешен монтаж. Ние, от онлайн “Баш Майстора” знаем, че работа на тъмно не се върши и с нашите предложения е гарантирано, че всеки ще си свърши неговата такава.

 

В днешно време светодиодните LED прожектори навлизат масово и все по-успешно на пазара поради факта, че те са много по-икономични спрямо стандартните и с много по-дълъг експлоатационен живот. LED прожекторите осигуряват достатъчно количество светлина при решаване на осветлението на алеите и тревните площи в паркове и градини, входове на училища, търговски обекти, административни и жилищни сгради.

 

Светлинни кули

 

Светлинните кули са преносими осветителни кули и са лесно решение за свързване към генератор или мрежа. Обикновено са оборудвани с дизелов двигател. Всяка лампа може да бъде включвана/изключвана индивидуално. При нас ще намерите различни видове светлинни кули на марката GENMAC.

 

Фенери

 

Фенерите, известни още и като прожектори, са преносими или портативни осветителни уреди, който основно се използват на открито или на места, където не е налично или възможно осигуряването на друго осветление. Фенерите намират приложение във всички области на бита и промишлеността, тъй като са универсално средство за подвижно осветление. В зависимост от вида на захранване, приложение, осветителен елемент и т.н., могат да бъдат множество различни видове.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.