Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 911 203 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 911 203 Артикула.

Осветителни тела

В категория осветителни тела в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висок клас прожектори, ръчни лампи с кабел и фенери с доказано качество от водещи производители, лидери на пазара.

 

Прожектори:

 

Прожекторите се използват както за интериорни, така и за екстериорни дейности. В магазини Баш Майстора ще намеритe светодиодни и акумулаторни прожектори, както и такива на стойка. Прожекторите, които ще откриете при нас са подходящи за външен и вътрешен монтаж. Ние в онлайн “Баш Майстора” знаем, че работа на тъмно не се върши и с нашите предложения в категория прожектори е гарантирано, че всеки ще си свърши неговата.

В днешно време светодиодните LED прожектори навлизат масово и все по-успешно на пазара, поради факта, че те са много по-икономични, спрямо стандартните и с много по-дълъг експлоатационен живот. LED прожекторите осигуряват достатъчно количество светлина при решаване на осветлението на алеите и тревните площи в паркове и градини, входове на училища, търговски обекти, административни и жилищни сгради.

 

Ръчни лампи с кабел:

 

Ръчна, преносима лампа с кабел. Предлагаме Ви голям набор от ръчни лампи, с които ще осветите всяка задача. Подвижната лампа е част от инвентара на почти всеки домашен майстор. Ръчните лампи с кабел са лесни за пренасяне и ползване. Освен това притежават здрава метална глава с куки за лесно окачване. Сред разнообразието ще откриете ръчни лампи с кабел, комбинирани с фенер!

 

Ръчните лампи с кабел намират широко приложение в автосервизите и в строително-ремонтните дейности. Ръчните лампи се използват за осветяване на места със слабо или недостатъчно осветление. Благодарение на компактните им размери, те могат да се използват на труднодостъпни места, като в горния си край разполагат с кука, служеща за окачване с цел да не се налага работещият с тях да не държи винаги лампата в ръка.

 

Подвижните ръчни лампи с кабел намират приложение навсякъде, където има нужда от надеждна подвижна светлина. Най-често се употребяват в автосервизи, работилници, при промишлени или домашни ремонтни дейности и други. Поради спецификата на употребата си, повечето работни ръчни лампи са пригодени за известна удароустойчивост, което ги прави здрав и рентабилен източник на светлина при тежки експлоатационни условия. Подвижните работни лампи, особено тези, които имат степен на влагоустойчовост, намират приложение и при къмпингуване на палатка, каравана или кемпър, където осигуряват практична и икономична светлина.

 

Фенери:

 

Фенерите, известни още и като прожектори, са преносими или портативни осветителни уреди, който основно се използват на открито или на места, където не е налично или възможно осигуряването на друго осветление. Фенерите намират приложение във всички области на бита и промишлеността, тъй като са универсално средство за подвижно осветление. В зависимост от вида на захранване, приложение, осветителен елемент и т.н. могат да бъдат множество различни видове.

 

Фенер на батерии. В онлайн магазин “Баш Майстора” се предлага голям избор от фенери: модели с акумулаторни батерии, светодиодни (LED) фенери, както и модели с радио. Компактни и надеждни, с нашите предложения в категория фенери е сигурно, че при всяка Ваша дейност ще добавите необходимата светлина и улесните своята работа.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.