Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 564 продукта и наличност над 3 776 282 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 564 продукта в наличност.
3 776 282 Артикула.

Инструменти за венец касети и дерайльори/обтегачи на велосипеди

Инструментите за демонтаж на венец са изработени от закалена инструментална стомана. Предназначени са за всички видове зъбни колела, както и за касетен тип. Работят ефективно и прецизно без изплъзване и без щети на зъбните колела. Имат допълнителна пружина. В подкатегорията ще откриете инструменти за подравняване на предните зъбни колелета, както и такива за смяна на венци на главини на резба, ключове за гайки на предното зъбно колело, ключове за демонтаж на венец касети, комбинирани ключове за венец касети и спици.

 

Инструментите за дерайльори/обтегачи са прецизни измервателни уреди, които могат да се заключат на място, така че да не загубите измерването си, когато го притискате към колелото в различни позиции. Благодарение на въртящата се долна част на инструмента можете лесно да изчистите рамката, когато работите по колелото.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички оферти за ръчни инструменти на приемливи и конкретни цени, описанията на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.