Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 241 продукта в наличност и разнообразие от над 3 049 691 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 241 продукта в наличност.
3 049 691 Артикула.
1 2 3 ... 78

Продукти от UNIOR

Unior са словенска компания с богати традиции в изработката на качествени инструменти, чиято ефикасност и издръжливост ги нарежда рамо до рамо с най-големите представители на металообработващата промишленост. Компанията е съставена от пет производствени сегменти – Ръчни инструменти, Ковани изделия, Синтеровани изделия, Специални машини и Туризъм.

Всички ковани изделия и ръчни инструменти на Unior са произведени с компютърно-контролирани машини за термо и механообработване, а специалната хром-ванадиева стомана им придава изключителна здравина и ги прави все така пригодни за тежка строителна дейност години наред.

Предлаганите от нас продукти на Unior са създадени да послужат еднакво добре както на начинаещи, така и на професионалисти в строителното дело. От висококачествени вложки до удобни и ефективни пневматични бормашини и автотенекеджийски инструменти, онлайн магазин “Баш Майстора” се грижи всичко да Ви е винаги поддръжка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 78
1 2 3 ... 78
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.