Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 108 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 108 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони санитарни ацетатни

Най-широко разпространени от всички видове силикони са ацетатните. Когато се втвърдят те отделят оцетна киселина, ускоряваща процеса, като същевременно се осигурява добра връзка между силикона и гладките основи (стъкло, емайл, порцелан, алуминий и др.). Характеризират се с висока стабилност и способност да устояват на топлина, ултравиолетови лъчи и неблагоприятни атмосферни условия. Те се използват във влажни помещения – най-често в бани, душове, мивки, санитарни плочки и др. Предлагат се в богата цветова гама. Могат да устоят на образуването на мухъл и появата на микрооорганизми и да предотвратят тяхното размножаване. По този начин осигуряват комфорт на такива места.

 

Санитарният силикон на ацетатна база TKK Tekasil Sanitar Acetat 280 мл (бял и прозрачен) се използва за уплътняване на стъкла, керамични и алуминиеви материали във влажни помещения. Специалната му добавка предотвратява развитието на гъби и плесени в силикона. При полагането му във вертикални фуги не се стича. Притежава отлично слепване към керамика, стъкло, алуминий, копелитно стъкло и глазирани повърхности. Устойчив е на различни климатични условия – дъжд, сняг, екстремни температури. Устойчив на ултравиолетови лъчи и на химични реагенти. Отделя оцетна киселина по време на съхнене и има малка степен на свиване при втвърдяване. Силиконът уплътнява фуги в санитарни помещения, между керамика, стъкло и алуминий. Не е пригоден за уплътнение на поцинкована ламарина.

 

Санитарният силикон ацетат TKK Tekasil Sanitar Acetat Profi 60 мл (прозрачен) уплътнява лесно фуги в санитарни помещения, както и стъкла, керамични и алуминиеви материали във влажни помещения. По време на съхнене отделя оцетна киселина. Има малка степен на свиване при втвърдяване. Има отлична адхезия към керамика, алуминий, стъкло, копелитно стъкло и глазирани повърхности. Устройчив е на различни метеорологични условия. Притежава UV устойчивост, както и такава към химични реагенти.

 

В категорията Силикони в онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще откриете акрилни, ацетатни, за стъклопакети, заливни и неутрални. Те са от водещи производители на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.