Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони санитарни ацетатни

Най-широко разпространени от всички видове силикони са ацетатните. Когато се втвърдят те отделят оцетна киселина, ускоряваща процеса, като същевременно се осигурява добра връзка между силикона и гладките основи (стъкло, емайл, порцелан, алуминий и други).

 

Характеристики на санитарните ацетатни силикони

 

Характеризират се с висока стабилност и способност да устояват на топлина, ултравиолетови лъчи и неблагоприятни атмосферни условия. Те се използват във влажни помещения – най-често в бани, душове, мивки, санитарни плочки и други. Предлагат се в богата цветова гама. Могат да устоят на образуването на мухъл и появата на микроорганизми и да предотвратят тяхното размножаване. По този начин осигуряват комфорт на такива места.

 

Ацетатните санитарни силикони притежават отлично слепване към керамика, стъкло, алуминий, копелитно стъкло и глазирани повърхности. Силиконът уплътнява фуги в санитарни помещения между керамика, стъкло и алуминий. Не е пригоден за уплътнение на поцинкована ламарина.

 

Защо да изберете санитарен ацетатен силикон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме санитарни ацетатни силикони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.