Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.

Строителен крепеж

В категорията „Строителен крепеж“ на магазини „Баш Майстора“ място намират анкери, дюбели, куки, нит гайки, поп нитове, самонарезни и самопробивни винтове, шайби за дюбели.

 

Анкерите са крепежни елементи, които служат за свързване на детайли. Съществуват различни видове анкери – химически, винтови, втулкови, набивни, сегментни, антивибрационни.

 

Дюбелите могат да Ви помогнат да монтирате нещо на тухлена, бетонна стена или друга твърда повърхност (с изключение на дърво). Закрепват се здраво в твърди материали или в кухи материали и плоскости.

 

Куките биват самонарезни Г-образни, затворени с метрична резба, отворени с метрична резба, самонарезни затворени и самонарезни отворени.

 

Нит гайките представляват кухо тяло с цилиндрична форма и с нарязана вътрешна резба. Главата може да има различна форма – от полуобла, плоска до фрезенова.

 

Поп нитовете се наричат още слепи, защото нямат достъп до задната част на елемента. Изработват се с различна дължина и големина на главата, както и от различни метали. Използват се за свързване на ламаринени дъски, монтиране на табели, кожени изделия, играчки и други.

 

Самонарезните винтове са подходящи за гипсофазери, метал, дърво, гипсокартон ситна и едра стъпка, директен монтаж, метал с широка, полуобла и конусна глава.

 

Самопробивните винтове са предназначени за навиване в по-твърди материали и не изискват предварително пробит отвор. При тях върхът е допълнително оформен във формата на свредло, за да се улесни изхвърлянето на материала, отрязан от отвора.

 

Шайбите за дюбели са направени от издръжлив полиетилен. Служат за фиксиране на изолация и са подходящи за тухлена зидария, тухли и бетон. Предотвратяват страничното изкривяване на тялото.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.