Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 430 342 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 430 342 Артикула.

Строителен крепеж

В категорията Строителен крепеж на магазини „Баш Майстора“ влизат анкери, самонарезни и самопробивни винтове, дюбели, куки, пирони, нит гайки и поп нитове.

 

Анкерите са крепежни елементи, като тяхното използване намира все по-широко приложение. Те служат за свързване на детайли. За разлика от други крепежни елементи на пазара, които само фиксират дадени елементи или запълват дадено пространство в определена среда, анкерите ги и свързват. Съществуват различни видове анкери: химически, винтови, втулкови, набивни, сегментни, антивибрационни.

 

В повечето случаи, когато се използват самонарезни винтове, е най-добре да пробиете дупки в по-твърди материали, за да улесните монтажа.

 

Предлагаме видово разнообразие: винтове за гипсофазер, метал, гипсокартон, дърво, пластмаса, както и винтове за директен монтаж и комбинирани.

 

Самопробивните винтове имат в края си свредло, което позволява да бъдат монтирани и без предварително пробиване. Винтове за метал и гипсокартон са малка част от видовете, които предлагаме.

 

Дюбелът е пластмасова, метална и по-рядко дървена втулка с вътрешна резба. Втулката се монтира в отвор или дупка и се използва за фиксиране на носеща конструкция чрез винтове.

 

Дюбели за топлоизолация, дюбели пирони с плоска и скосена периферия, метални дюбел пирони, дюбели за бетон и вата, дюбели за газобетон и гипсокартон и много други видове може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точна на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

 

Куките биват самонарезни Г-образни, затворени с метрична резба, отворени с метрична резба, самонарезни затворени и самонарезни отворени.

 

Пироните са крепежни елементи с цилиндрична форма. Широко използваните пирони са изработени от нисковъглеродна стомана, но за специални цели се използват пирони от неръждаема стомана, месинг, алуминий и др. Пироните биват стоманени и строителни.

 

На пазарите се предлагат гайки нит с накатена, цилиндрична или фрезенкова глава. При нас ще намерите алуминиеви, стоманени с плоска периферия и със скосена периферия. Те служат за създаване на вътрешна резбова връзка между компоненти, които са твърде тънки за нарязани резби.

 

Попнитът няма достъп до задната част на елемента. Произвежда се с различна дължина и големина на главата, както и от различни метали. Използва се за свързване на плоскости от ламарина, монтиране на табели, кожени изделия, детски играчки и др. Широка употреба намира в сервизите за ремонт на автомобили. Магазини „Баш Майстора“ предлагат алуминиеви, неръждаеми и стоманени попнитове.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.