Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 730 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 730 Артикула.

Фиксатори

Фиксаторите за арматура гарантират поддръжка на бетоновото покритие преди и по време на полагане на бетон. Слагат се между кофражната структура и закрепената арматура. Те могат да имат формата на линия, да бъдат плоски или плътни.

 

Фиксаторите за арматура могат да се използват за единично подпиране (точково) или за подпиране на големи пространства.

 

Видове фиксатори

 

Ъгловите профили за бетон представляват лайсни за оформяне на скосени ъгли при отливане на греди и колони без перо. Прилагат се често при строителство и ремонт.

 

В стремежа си да осигурим на нашите клиенти всякакви инструменти и принадлежности за арматура и кофраж Ви предлагаме инструменти за кофраж, конусни накрайници и тапи за кофражна шпилки, тръби за кофраж и други.

 

Държачите за вертикална армировка са кръгли пластмасови колела, които се пресичат в една част, а прорезите се използват за защипване на самия фиксатор на биглата на колоната или стената, на която се монтират. Може да разгледате всички видове в онлайн магазина на „Баш Майстора“.

 

Фиксаторите за хоризонтална армировка се разделят на линейни метални, линейни пластмасови и точкови за фундаменти и плочи. Най-често използваните са лентовите и линейните. Основната идея на лентовите фиксатори е да повдигнат арматурата и да останат в същия бетон, като се намалява възможността за бързо ръждясване и охлабване на самата плоча, фундамент или изделие.

 

Фиксаторите от фибробетон са оптимално решение при тежки товари. Удобен продукт за употреба при големи температурни амплитуди. Сулфатоустойчиви са. Препоръчително е да се ползват във вертикална армировка.

 

Защо да изберете фиксатор от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фиксатори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.