Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 430 364 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 430 364 Артикула.

Фиксатори

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да намерите всички видове фиксатори:

 

В категорията „Строителни профили“ влизат профилите за скосени ъгли и фуги. Профилите за ъгъл колона представляват лайсни за оформяне на скосени ъгли при отливане на греди и колони без пери. Прилагат се често при строителство и ремонт. Профилите за фуги представляват пластмасов профил за причиняване на контролирана фуга в продължително полаган бетон.

 

Държачите за вертикална армировка са кръгли пластмасови колела, които се пресичат в една част, а прорезите се използват за защипване на самия фиксатор на биглата на колоната или стената, на която се монтират. Може да разгледате всички видове в онлайн магазина на „Баш Майстора“.

 

Фиксаторите за хоризонтална армировка се делят на линейни метални, линейни пластмасови и точкови за фундаменти и плочи. Най-често използваните са лентовите и линейните. Основната идея на лентовите фиксатори е да повдигнат арматурата и да останат в същия бетон, като се намалява възможността за бързо ръждясване и охлабване на самата плоча, фундамент или изделие. Точковите фиксатори за армировка са предназначени за ползване на строителната площадка. При полагането й в плочи, стени и колони, фиксирайте арматурата на необходимото разстояние от кофража. Кръглите фиксатори са пластмасови и се използват да поддържат голям периметър от долната армировка.

 

Фиксаторите от фибробетон са оптимално решение при тежки натоварвания. Подходящ продукт за употреба при големи температурни амплитуди. Сулфатоустойчиви са. Препоръчително е да се ползват във вертикална армировка.

 

Стенните фиксатори и принадлежности в магазини „Баш Майстора“ включват пластмасови конуси, тапи и тръби за кофраж. Конусовидните детайли се използват в края на покривните ръкави. Те могат лесно да бъдат отстранени след свалянето на кофража и да образуват скосени отстъпи за по-нататъшно уплътняване.

 

Тапите се произвеждат в множество размери от еластичен материал, широко се използват при резервоари и работа с отпадъчни води.

 

PVC-тръбите се ползват за употреба върху свързващи пръти като покриващ ръкав, улесняващ тяхното сваляне, също и като фиксатор, който застопорява кофража в правилната позиция.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.