Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Автотенекеджийски инструменти

Всеки, който умее сам да ремонтира автомобила си, както и всяка авторемонтна работилница трябва да притежава нужните автотенекеджийски инструменти.

 

Комплектите чукове със сменяеми накрайници, които ще намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”, се състоят от 11 части, като тялото на чука е произведено от закалена инструментална стомана и е с механизъм, който е двойно заключващ. Главите се изработват от хром-ванадиева стомана. Комплектите са с голяма ефективност на работа, като с тях пестите място, време, средства.

 

Тенекеджийските наковални са изработени от специална инструментална стомана, полирани.

 

Защо да изберете автотенекеджийски инструмент от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме автотенекеджийски инструменти, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.