Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мултифункционални инструменти за велосипеди

Многофункционалните инструменти за велосипеди се използват за различни функции, необходими за ремонт и поддръжка на велосипеда. Те са изключително полезни за колоездачи, особено за такива, които извършват дълги пътувания или карат велосипеди в отдалечени райони, където е необходима бърза и ефективна настройка или ремонт.

 

Мултифункционалните инструменти за велосипеди са в специални калъфи за лесно транспортиране по време на каране. Могат да Ви спестят време и усилие и са изключително полезни в ситуации, когато не можете да достигнете до работилницата.

 

Комплектите обикновено включват шестограми, вложки вътрешен шестостен, кръстати, плоски и прави отвертки, въртоци за вложки, комбинирани ключове, инструменти за верига, инструменти за вентили, ключове за спици и други.

 

Защо да изберете многофункционален инструмент за велосипеди от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме многофункционални инструменти за велосипеди, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.