Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 910 617 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 910 617 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мултифункционални инструменти за велосипеди

Мултифункционалните инструменти за велосипеди са в специални калъфи за лесно транспортиране по време на каране. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме мултифункционални инструменти за велосипеди на марките BAHCO и UNIOR.

 

Многофункционалният инструмент BAHCO BKE850901 се състои от 17 части. Ключовете за велосипед се прикрепват към колан. Комплектът съдържа шестограми (различни мм), вложки вътрешен шестостен 1/4‘‘ (различни мм), кръстата и права отвертка, върток за вложки 1/4‘‘, комбиниран ключ и калъф.

 

Многофункционалният инструмент UNIOR EURO13 се състои от 13 части. Комплектът включва шестостени, торкс 10 и 25, кръстата отвертка, инструмент за верига, инструмент за вентили Schrader и Presta.

 

Многофункционалният инструмент UNIOR EURO17 се състои от 17 части. Комплектът включва шестостени, торкс 10 и 25, кръстата и плоска отвертка, инструмент за верига, инструменти за вентили Schrader и Presta, ключове за спици.

 

Многофункционалният инструмент UNIOR EURO6 е конструиран и изработен в Словения от най-доброкачествени материали по най-високи стандарти. Комплектът съдържа шестостени, торкс 25, кръстата и плоска отвертка.

 

Многофункционалният инструмент UNIOR EURO7 се състои от 7 части. Стеблата на инструментите са хромирани, върховете са допълнително оксидирани за по-голяма якост и устойчивост.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за велосипеди.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.