Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Апарати за MIG/MAG заваряване

Телоподаващи апарати за MIG/MAG заваряване се използват основно за заваръчни работи в най-различни области поради изключителните си функции и висока производителност.

 

Известни са още като телоподаващи апарати MIG/MAG, които са много мощни и търсени за различни дейности.

 

MIG/MAG заваряването има много предимства пред това с електроди и следователно е много по-предпочитано, включително в домашни условия или в занаятчийска дейност.

 

С MIG/MAG апаратите се правят лесно вертикални и таванни заварки, а технологията на заваряване се усвоява бързо и лесно. Основното предимство при тези апарати е напълно чистия, без примеси, заваръчен шев. Шевът става равномерен и гладък без шлаки и шупли.

 

Защо да изберете телоподаващ апарат MIG/MAG от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме апарати за MIG/MAG заваряване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

                              

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.