Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 251 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 251 Артикула.
Подреди по
Резултати

Апарати за MIG/MAG заваряване

Апаратите за MIG/MAG заваряване са подходящи при заваръчни дейности в най-различни сфери поради обширните си възможности и голяма производителност. Заваряването с MIG/MAG апарати има своите приоритети и е по-предпочитано както във всекидневната, така и в професионалната работилница.

 

Апаратът за MIG/MAG заваряване DAIHEN VARSTROJ Varmig 1600C е перфектен избор за заваряване като се употребява екраниращ газ. Той има способ за смяна на поляритета при заварка с пълнена тел. Апаратът се прилага предимно в работилници, за ремонти и в промишлеността.

 

Апаратът за MIG/MAG заваряване DAIHNE VARSTOJ Varmig 181 дава перфектно  качество на заварката.

 

Апаратът за MIG/MAG заваряване DAIHEN VARSTROJ VARMIG 1905 C Profimig е предназначен за заваряване по метода MIG/MAG със защитен газ. Препоръчва се за заварка на конструктивна стомана, профили и др.

 

Апаратът за MIG/MAG заваряване ELEKTRO MASCHINEN WMEm 250DI служи основно за стационарна работа в авторемонтни и други работилници. Поставен е върху количка с колелца за по-лесно и удобно преместване.

 

Инверторният апарат за MIG/MAG заваряване ELEKTRO MASCHINEN WMEm MIG 180 е подходящ за използване на много места. Издръжлив и устойчив е на удар.

 

Апарати за MIG/MAG заваряване на марката DECA може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.