Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лазерни ролетки

Лазерните ролетки са сред най-компактните инструменти. Те се използват за взимането на размери на всякакви предмети, мебели, стаи, както и за измерване на разстоянието между 2 обекта. С тях се работи лесно, но заради ръчното взимане на размери често се допускат грешки и неточности. А това може да бъде голям проблем при строителство и ремонтни дейности.

 

С появата на лазерните измервателни уреди, ръчните ролетки започнаха да се използват предимно от непрофесионални майстори за малки ремонти у дома. Функционалността на лазерните уреди е на такова ниво, че с тях може да се извършват многообразни и сложни измервания.  Концепцията върху която производителите се фокусират е просто и лесно обслужване в интерактивен режим. Това става възможно благодарение на развитието на умните устройства. Целта е с лазерните измервателни уреди да могат да работят всички специалисти, а не само учени и лабораторни работници.  По тази причина, ще ги срещнeте в много производства, където се извършват прецизни измервания или монтаж на големи машини и съоръжения.

 

Най-разпространените лазерни измервателни инструменти са: лазери за равнинност, лазерни ролетки, линейни лазери, ротационни лазери, точкови лазери, аксесоари за лазери.


Лазерните ролетки са прецизни и точни уреди, с които може да спестите време и усилия при измерването на разстояния, изчисляването на площи и обеми. За разлика от обикновените ролетки,  определянето на разстоянията не се извършва ръчно, а с помощта на лазер. Така се премахва възможността от допускане на грешки с размерите и неточности, поради недоглеждане или  неправилно поставяне на ролетката. В устройството на лазерните ролетки е заложено автоматично пресмятане на непрекъснато разстояние.

 

Като допълнително предимство на лазерните ролетки можем да посочим тяхната функция за пресмятане. По този начин, с тях можете да измервате обеми, квадратури и ъгли. Те мерят непрекъснато и могат да измерят вериги от размери.

 

Лазерните ролетки се използват широко в довършителните работи в жилищното строителство, при ремонти и реконструкция на домове.

 

Какво трябва да знаете при избора на лазерни ролетки?


При избора на лазерни ролетки, трябва да обърнете внимание дали инструмента може да се използва на открито, какъв диапазон има и каква е неговата точност. С навлизането на новите технологии, все повече модели имат функция за връзка със смартфони и други устройства за обработка на данни.


Затова никога не закупувайте лазерни ролетки, без да сте се запознали с техните технически характеристики и начин на работа.  Преди да направите своя избор, помислете за:

 

Обхвата на измерването е много важна характеристика на лазерните ролетки. Съветваме Ви преди да закупите лазерна ролетка да определите нуждите, които имате. Така ще знаете до колко метра трябва да мери и ще можете да се насочите към правилните модели. Ако е за ремонтна дейност или битови измерване, няма да са Ви необходими повече от 30-40 метра. Но ако говорим за строителство или професионална работа, е добре да се спрете на лазерни ролетки до 250 метра.

 

Втората важна особеност е класа на лазерните ролетки. Има няколко класа и в зависимост от вида на измерването – мерене в точност, мерене в обхват и мерене с допълнителни функции. Тук отново е важно да знаете каква работа ще извършвате, за да можете да изберете правилния инструмент.

 

Точност на измерването е също важен елемент при лазерните ролетки. Има граници, които е редно Вие да очертаете. Добре е да се интересувате и от допълнителните функции на лазерните ролетки. С тях можете с лекота да работите и да си осигурите ефективно измерване и работен процес.

 

Какви лазерни ролетки можете да откриете при нас?

Ние от Баш Майстора можем да Ви предложим голямо разнообразие от лазерни ролетки. Ние разполагаме от продукти с различни характеристики на склад. Моделите се различават по големина на диапазона на измерване, допустим брой запаметени измервания, допустима максимална височина на измерване.


Лазерните ролетки, които сме подбрали са на някой от най-добрите производители в бранша:

Предлаганите модели са придружени с гаранция до 36 месеца.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.