Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Бъркалки за миксери

Бъркалките за миксери се използват често в строителството. Чрез въртене на приставката те могат да смесват различни видове строителни материали като мазилки, хоросан, лепило, боя и други.

 

Видове бъркалки за миксери

 

Мощността е един от ключовите фактори за бъркалките. От нея зависи колко добре е свършена дадена строителна работа, а ако изберете малка бъркалка с ниска мощност при по-тежки задачи може да не получите желаните резултати или да претоварите много машината.

 

Има два основни вида бъркалки за строителни смеси – единият тип е ръчна бъркалка с дръжки, при която работата се върши от работника чрез държане и местене на бъркалката в сместа. Те са лесни за пренасяне и удобни.

 

Другият тип е по-обемен и бърка сместа в собствен контейнер, като така не се изисква човек, който да мести машината. По-големи и по-трудни са за местене, също така и на по-високи цени.

 

Защо да изберете бъркалка за миксер от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бъркалки за миксери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.