Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 292 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 292 Артикула.
Подреди по
Резултати

Крикове латерна

Криковете латерна са механични устройства с ръчно задвижване, предназначени за вдигане на товари. Те се отличават със здрава конструкция, голям работен ход, лесна поддръжка и надеждна работа. Имат проста конструкция и отвори за смазване, което гарантира техния дълъг живот. По време на работа устройството изпълнява плавно движение на тежки товари и позволява спирането на точно предварително определена височина.

 

Как да изберем правилния крик латерна?

 

Криковете латерна улесняват временното вдигане на тежки товари с минимално усилие. Те имат опростена и удобна конструкция и са изключително стабилни при повдигане на товари. Криковете могат да вдигат товари както с горната, така и с долната пета.

 

Благодарение на механичния си принцип на действие те гарантират безопасност при работа, поради което се ползват при всички видове превозни средства. За да направите правилен избор на крик латерна е необходимо да се съобразите с необходимата от Вас товароподемност.

 

Защо да изберете крик латерна от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме крикове латерна, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.