Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 604 продукта и наличност над 4 316 250 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 604 продукта в наличност.
4 316 250 Артикула.
Подреди по
Резултати

Крикове латерна

Криковете латерна са механични устройства с ръчно задвижване, предназначени за повдигане на товари. Те се отличават с здрава конструкция, голям работен ход, лесна поддръжка и надеждна работа. Криковете латерна са с проста конструкция и отвори за смазване, което гарантира техният дълъг живот. По време на работа устройството изпълнява плавно движение на тежки товари и позволява спирането на точно предварително определена височина.

 

Криковете латерна са удобни за краткотрайно повдигане на тежки товари с минимални усилия.  Благодарение на опростената, но здрава и удобна конструкция на криковете тип „латерна“ те са изключително удобни и стабилни при вдигане на товари. Криковете латерна могат да повдигат товари, както с горната, така и с долната пета.

 

Поради механичния си принцип на работа безопасността по време на работа при тях е гарантирана, което е и причината, за да се използват за всички видове превозни средства. За да направите най-правилния избор на крик латерна е необходимо да се съобразите с необходимата от вас товароподемност. Друга важна опция е минималната и максималната височина на повдигане.

 

В тази категория ще откриете крикове латерна с товароподемност 2.5 t, 3.0 t, 5 t и 10 t, минимална височина на повдигане от 70 мм до 85 мм и максимална височина на повдигане от 300 мм до 445 мм. Те са предназначени само за ръчно повдигане, спускане и избутване на свободни товари на работното място.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете крикове тип латерна от доказани производители като:

  • HU-LIFT
  • NO-BRAND (България)
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.