Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.

Компресори и пневматика

В категорията „Компресори и пневматика“ в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете широка гама от компресори и пневматични инструменти с гарантирано качество на достъпна цена, които се различават по обем разширителни съдове, налягане и дебит.

 

Компресори

 

Компресорите, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, се делят на няколко вида – автомобилни, акумулаторни и бутални.

 

Автомобилните компресори за въздух под налягане се използват за помпане на автомобилни гуми, гуми за мотоциклети и велосипеди, спортни топки и други.

 

Акумулаторните компресори са подходящи не само за бояджийска дейност и строителни работи, но се използват и в автомобилостроенето и ремонта, също и в промишлеността, както и в много други дейности, свързани с работа с въздух под високо налягане.

 

Буталните компресори се използват широко в различни индустрии и са важно оборудване за професионалните майстори. Те са най-широко използваните видове компресори.

 

Пневматични инструменти

 

Пневматичните инструменти са леки, ергономични, надеждни и с дълъг експлоатационен живот. Липсата на части за електрическо захранване олекотява допълнително издръжливостта им на тежки натоварвания и голямата мощност, която ги прави учудващо ефективни.

 

Позволяват работа в опасни зони за труд и запалима среда – мини, заводи и производство. Могат да бъдат с различно приложение, но общото е сгъстеният въздух, с който се задвижват.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.