Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 429 952 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 429 952 Артикула.

Компресори и пневматика

В категория компресори и пневматика в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от най-различни видове пневматични инструментибормашини пневматични, виброшлайфове пневматични, винтоверти пневматични, гайковерти пневматични, ексцентършлайфове пневматични, къртачи пневматични, машини за рязане пневматични, машини за шлайфане пневматични, нитачки пневматични, пистолети бояджийски пневматични, пистолети за въздух, пистолети за помпане на гуми, пневматичен пистолет за меки опаковки, пневматични инструменти за почистване на ръжда, полирмашини, пясъкоструйки пневматични, такаламити пневматични, такери пневматични, тресчотки пневматични, триони прободни пневматични, чукове ударни пневматични и ъглошлайфи пневматични. В онлайн магазин Баш Майстора ще откриете и разнообразие от компресори - автомобилни компресори, акумулаторни компресори и бутални компресори с гарантирано качество на достъпна цена, различаващи се по обем на разширителните съдове, налягане и дебит.

 

Пневматичните инструменти, които ще откриете в магазини Баш Майстора са леки, ергономични, надеждни и с дълъг експлоатационен живот. Липсата на части за електрическо захранване олекотява допълнително издръжливостта им на тежки натоварвания и голямата мощност, която ги прави учудващо ефективни. Позволяват работа в опасни зони за труд и запалима среда – мини, заводи и производство. Пневматичните инструменти могат да бъдат с различно приложение, но общото е сгъстеният въздух, с който се задвижват.

 

Те са подходящи за интензивна работа, имат много по-ниско тегло заради липсата на електромотор и са удобни за работа на труднодостъпни места. Устойчиви са на повреди и прегряване и са все по-предпочитани от професионалистите в автосервизите и производствените предприятия, поради факта, че могат да се използват във влажна среда без риск от инциденти, свързани с електричеството. Те са много по-икономични от електрическите инструменти, без да отстъпват по отношение на мощност и производителност.

 

Компресорите, които ще откриете в магазини Баш Майстора се делят на няколко вида - автомобилни компресори, акумулаторни компресори и бутални компресори.

 

Автомобилните компресори за въздух под налягане намират широко приложение за помпане на автомобилни гуми, мотоциклетни и колоездачни гуми, спортни и плажни топки. Автомобилните компресори се отличават с компактен дизайн и специална конструкция за съхранение на захранващия кабел и маркуча за въздух, осигуряваща тяхната защита и комфорт на потребителя, когато не използва уреда.

 

Акумулаторните компресори са подходящи не само за бояджийски и строителни работи, но се използват и в автомобилостроенето и ремонта, също така и в промишлеността, както и в много други дейности, свързани с работа, с въздух под високо налягане. Акумулаторните компресори предлагани в нашия онлайн магазин са отлична алтернатива на буталните компресори. Те ще направят работата Ви в пъти по-ефективна и ще станат неизменна част от набора Ви електрически инструменти при всеки ремонт или строителна дейност.

 

Буталните компресори са най-широко използваният тип компресори. Те намират широко приложение в различни отрасли и са важен уред за професионалните майстори. Те са подходящи не само за бояджийски и строителни работи, а се използват в автомобилостроенето, ремонтни дейности, също така и в промишлеността, както и в много други дейности, които са свързани с работа, с въздух под високо налягане.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.