Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.

Шкурки и гъби за шлайфане

Шкурките за шлайфане са подходящи за мека и твърда дървесина, лак, кожа, гума, текстил, неръждаема стомана и цветни метали.

 

Гъбите за шлайфане са изработени от изключително адаптивен и мек материал. Идеални са за шлайфане на радиуси и повърхности със специфична форма. Подходящи са за стари и нови лакове, боя, шпакловка, дърво и други.

 

Консумативи и аксесоари за шлайфане

 

Абразивните гъби са гъвкави и адаптивни с възможност за напасване. Поради своята гъвкавост те могат да бъдат използвани за сухо или за мокро шкурене на плоски и отлети повърхности от метал, дърво, пластмаси и боядисани изделия.

 

Ламелните дискове от шкурка се отличават с висока издръжливост, ниско ниво на шум, по-гладко шлайфане, лесно използване и висока ефективност. Използват се основно за шлайфане, шлайфане на заварки, полиране, довършване на ръбове, почистване на сплави и други.

 

Лентите за почистване и полиране са с висока степен на гъвкавост и служат за почистване на споени повърхности на медни тръби и фитинги. Универсално приложими са за много материали.

 

Самозалепващите кръгли шкурки са с различно предназначение. В магазините на „Баш Майстора“ Ви предлагаме различни шкурки за ротационен шлайф.

 

Шкурките фибърдискове са обвити от едната страна със слой от синтетична смола и абразивни зърна. Ползват се на ъглошлайф заедно с опорни подложки (главно при обработване на метал).

 

Шкурките за вибрационен шлайф са подходящи за обработка на дърво, черни и цветни метали и пластмаса.

 

Шкурките за лентов шлайф могат да се използват със средно широка или тясна водеща ролка. Подходящи са за сухо шлайфане на повърхности и ръбове от дърво, фурнир, пластмаса, метал, неръждаема стомана, въглеродна стомана.

 

Шкурките за прав шлайф се използват за фино шлайфане на дърво и пластмаса, работа с прави шлифовъчни машини, както и за грубо подобрение и изглаждане на дърво и фибростъкло, премахване на повърхностна ръжда и профилиране на повърхности от гума.

 

Шкурките на листи (хартиена основа) са предназначени за мокро и сухо шлайфане. Шкурките за сухо шлифоване на дърво, смолиста дървесина и боя, са с абразивен слой алуминиев оксид, а за свръзка на абразивните зърна служи смолата.

 

Шкурките на руло на хартиена основа се използва за шлайфане на мека и твърда дървесина, лак, кожа, гума, текстил, неръждаема стомана и цветни метали.

 

Защо да изберете шкурка и гъба за шлайфане от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шкурки и гъби за шлайфане, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.