Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 267 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 267 Артикула.

Шкурки и гъби за шлайфане

Абразивните гъби са гъвкави и адаптивни с възможност за напасване. Изработени са от изключително адаптивен и мек материал. Те са идеални за шлайфане на радиуси и повърхности със специфична форма. Подходящи са за стари и нови лакове, боя, шпакловка, дърво и др. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите абразивни гъби на марките FESTOOL, RAIDER и SMIRDEX.

 

На сайта на „Баш Майстора“ и в търговските ни обекти сред голямо разнообразие ще намерите ламелни дискове от шкурка за метал и неръждавейка. Предлагаме дискове на марките SWATYCOMET, BOSCH, MAKITA, TYROLIT и др. Ламелните дискове от шкурка се отличават с висока издръжливост, ниско ниво на шум, по-гладко шлайфане, лесно използване и висока ефективност. Използват се основно за шлайфане, шлайфане на заварки, полиране, довършване на ръбове, почистване на сплави и др.

 

Лентите за почистване и полиране са с висока степен на гъвкавост, служат за почистване на споени повърхности на медни тръби и фитинги. Универсално приложими са за много материали.

 

Сред богатия асортимент от шкурки в онлайн магазина на „Баш Майстора“ и в търговската ни верига ще намерите шкурки за лентов шлайф BOSCH, MAKITA, FLEX, SWATYCOMET и др.

 

В магазините на „Баш Майстора“ ще намерите шкурки за мултишлайф, за лентов шлайф, за орбитален шлайф, за ротационен и др. Сред голямото разнообразие от шкурки с различна големина и форма, ще намерите и комплекти, съдържащи накрайници. С шкурките за прав шлайф може да се обработват различни повърхности – дърво и метал, алуминий, неръждаема стомана.

 

Шкурките на листи (хартиена основа) са предназначени за мокро и сухо шлайфане. Шкурките за сухо шлифоване на дърво, смолиста дървесина и боя, са с абразивен слой алуминиев оксид, а за свръзка на абразивните зърна служи смолата. Шкурките на хартиена основа за мокро шлайфане се използват за метал, бои, грундове. Намират широко приложение при ремонт на автомобили. Предлагаме ви шкурки на листи с размер 280х230 мм и с едрина на абразивното зърно от P100 до P1500.

 

Шкурките на руло на хартиена основа се използва за шлайфане на мека и твърда дървесина, лак, кожа, гума, текстил, неръждаема стомана и цветни метали. В „Баш Майстора“ предлагаме шкурка на хартиена основа на марката SMIRDEX. Те са с едрина на абразивното зърно от P40 до P240, a широчината е 116 мм.

 

Самозалепващите шкурки с велкро се разпределят в три групи – самозалепващи кръгли шкурки, самозалепващи правоъгълни шкурки, самозалепващи триъгълни шкурки.

 

Шкурките фибърдискове са кръгли абразивни дискове с материал на основата от вулканфибър, които от едната страна са покрити със слой от синтетична смола и абразивни зърна. Използват се на ъглошлайф заедно с опорни подложни (предимно при обработка на метал). В магазини „Баш Майстора“ ще намерите фибърдискове за ъглошлайф за метал BOSCH, FEN, SMIRDEX с диаметър от 125 до 180 мм и едрина на зърното от P16 до P400. Обхватът на приложение на фибърдисковете се простира от грубо остъргване до фино шлайфане на повърхности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.