Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.

Камбанки и камъни за мозайка

Камбанките за метал или така наречените чашковидни шлифовъчни дискове постигат добра производителност при отнемане на материал и дълготрайност при шлифовъчни работи върху големи повърхности. Подходящи са за шлифоване на ръбове, скосяване и прешифловане на заваръчни шевове. Обработват керамика, стъкло, цветни метали и чугун.

 

Камбанките за мозайка са предназначени за монтиране на големи ръчни ъглошлифовални машини. Подходящи са за отстраняване на дефекти по бетонни настилки, скосяване и оформяне на изделия от изкуствен камък и плочи, както и за шлифоване на мрамор, шифер и гранит. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите карбофлексови камбанки за мозайка на марките TYROLIT, SWATYCOMET и RHODIUS.

 

Камъните за мозаечна машина могат да се ползват и за шлайфане на бетон и по-груби повърхности. Те са предпазени от счупване, наръбване и бързо износване. Камъните за мозайка могат да се ползват при повечето старомодни машини за шлайфане на мозайка. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете камъни за мозаечна машина на българския производител ЗАИ.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.