Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 974 продукта и наличност над 4 412 970 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 974 продукта в наличност.
4 412 970 Артикула.

Крепежни елементи

Крепежните елементи са разнообразни и с много различни приложения. Важно е да избере правилния вариант за всяка ситуация. Това свежда до минимум или дори елиминира риска от повреда, счупване, падане и разглобяване на продукт, когато се използват крепежни елементи

 

„Баш Майстора“ доставя цяла гама крепежни елементи. В нашия каталог ще откриете кабелни връзки, машинен и строителен крепеж, ограничители за врати, планки, конзоли, окачвачи и скоби.

 

В категорията Кабелни връзки място намират различни кабелни връзки на ниски цени. Те са познати още като миши опашки, свински опашки или стяжки. Чрез тях се държат набор от кабели или проводници, образувайки компактен сноп. Изработени са от полипропилен и са със самозаключващ се механизъм.

 

В категорията Машинен крепеж ще откриете различни видове болтове, гайки, шайби и шпилки.

 

Болтовете представляват цилиндрично тяло с глава. На част от тялото е нарязана резба, на която се навиват гайки. Най-често срещаната форма на болтова глава е външен шестостен, която се затяга и разхлабва с гаечен ключ.

 

Гайките са елементи с отвор, в който има вътрешна резба. Винаги се използват като едно цяло с болтове или шпилки, за да фиксират две или повече части заедно.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ предлагаме калпачати, крилчати, стопорни, удължени, шипови, фланшови гайки, гайки за скеле и шестостенни.

 

Шайбите се поставят като винт под гайка или глава на друг елемент. Така се увеличава площта на опорната повърхност.

 

Шпилките са пръчки от стомана с различни дължини и резби. Горещо поцинковани, неръждаеми и различни по якост.

 

В категорията Планки, конзоли, окачвачи влизат монтажни, ъглови оребрени конзоли, перфорирани ленти.

 

Предлагаме голямо разнообразие на планки – Т-образни, прави, правоъгълни, свързващи, ъглови, триъгълни кадмирани, планки-монтажен ъгъл, както и за греди.

 

Скоби за закрепване на тръбопроводи, маркучи и кабели в изправено положение или висящи, при монтаж на тръби като ограничителен елемент върху профили или скоби, са едни от най-използваните метални конструктивни елементи в строително-монтажните дейности. Изработени са по високи стандарти. Имат висока устойчивост на огъване и тежест.

 

В категорията Строителен крепеж влизат анкери, самонарезни и самопробивни винтове, дюбели, пирони и др.

 

Ако търсите ограничител за врата може да поръчате и да Ви се достави до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.