Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.

Крепежни елементи

Крепежните елементи са разнообразни и с много различни приложения. Важно е да изберете правилния вариант за всяка ситуация. Това свежда до минимум или дори елиминира риска от повреда, счупване, падане и разглобяване на продукт, когато се използват крепежни елементи

 

Магазини „Баш Майстора“ доставят цяла гама крепежни елементи. В нашия каталог ще откриете кабелни връзки, строителен крепежограничители за врати, планки, конзоли, окачвачискоби, болтове, гайки, шайби и шпилки.

 

Приложение на крепежните елементи

 

Днес крепежни елементи намират приложение навсякъде в ежедневието ни – мебели, дограма, интериорни и входни врати, автомобили, самолети, кораби, домакински уреди, селскостопански машини и още много други.

 

Изборът на правилните крепежни елементи е много важен. Друг важен момент е изборът на най-подходящия крепежен елемент да отговаря на условията на средата на приложение, както и на повърхността и материала, на който ще се закрепва.

 

За да избегнете опасности от инциденти, изберете правилните крепежни елементи – за дърво, гипсокартон, тухла и бетон, пластмаса, метал.

 

Съвети при правилна покупка на крепежни елементи

 

  • Не подценявайте качеството на крепежните елементи
  • Не пренебрегвайте съветите на консултантите на магазини „Баш Майстора“
  • Разчитайте на изделия, сертифицирани по DIN, ISO и БДС стандарт
  • Спестете с конкурентни цени при нужда от големи количества
  • Възползвайте се от бързата доставка, когато времето Ви притиска

 

Защо да изберете крепежен елемент от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме крепежни елементи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.