Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични пистолети за боядисване

Пневматичните пистолети за боядисване са уреди, с които върху дадена площ на различни предмети или съоръжения се нанася препарат с различен вискозитет. Такива са боите, лаковете и другите типове средства, които следва да се нанасят като различни препарати, разредители и други.

 

Видове пневматични пистолети за боядисване

 

Пневматичните бояджийски пистолети се произвеждат в различни модификации и варианти. Има такива с горно казанче с по-малка вместимост на полагащия се материал. Те са предназначени за течности с невисок вискозитет.

 

Също така има и такива с долно казанче. При тези модели има възможност за използване на казанчета с по-голям обем и пистолети с допълнително подаване на разтвора.

 

Налични в онлайн магазин „Баш Майстора“ са и професионалните модели пистолети за боядисване, които имат висок дебит и работят с ниско налягане на въздуха, като по този начин се пести голямо количество боя.

 

Важно за различните модели са дюзите с различни размери, които варират от 0.5 до 2.0 мм. Животът на бояджийския пневматичен пистолет от висок клас е дълъг и се характеризира с отлична здравина и качествена изработка.

 

Предимства на пневматичните пистолети за боядисване


Предимството на бояджийския пневматичен пистолет на въздух в сравнение с този на електричество, е че пневматичният е с по ниски разходи за поддръжка. Пневматичните пистолети много рядко имат дефекти и проблеми по устройството си.

 

Важно е, когато сте се насочили към закупуването на пистолет за боядисване да имате предвид изходящия дебит на компресора, с който разполагате. При него подаването се отчита в литри на минута, което е важен елемент за пневматичните бояджийски пистолети и тяхната работа след това.


Предлаганите модели в онлайн магазини "Баш Майстора" са за домашно и за професионално ползване, моделите имат съвместимост с всички видове маркучи и накрайници, които се намират в търговските вериги в страната.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.