Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ротационни лазерни нивелири

Ротационният лазерен нивелир е сред най-точните измервателни уреди в сферата на строителството и ремонтите. Точността на нивелиране при някои от най-добрите модели е в рамките на 0.5 милиметра на 100 метра. Това ги прави предпочитана опция за много майстори, за които постигането на значителна прецизност е предимство както и в случаите, когато се извършва работна дейност в по-мащабни обекти.

 

Какво трябва да знаем за ротационните лазерни нивелири?

 

Ротационните нивелири могат лесно да бъдат настроени за хоризонтална и вертикална работа чрез възможността за автоматично самонивелиране.

 

Ротационните уреди за нивелация имат по-висок обхват на работа в сравнение с точковите и линейните варианти. Това ги прави предпочитани за строителни площадки и големи отворени помещения като офиси и публични сгради.

 

Без значение дали предпочитате ротационен лазерен нивелир с червен или зелен лазер или такъв с най-висок клас защита срещу водни пръски и прах, в магазини „Баш Майстора“ предлагаме различни варианти според нуждите на всеки майстор.

 

Въпреки традиционно по-високата си цена от точковите и линейните варианти, специалистите препоръчват закупуването на ротационен лазерен нивелир, когато има нужда от постигане на висока прецизност на строителната площадка или за дейности като изравняване на тавани и подове.

 

Ако желаете да закупите надежден уред, който ще Ви помага дълги години да вършите прецизна работа, ще намерите разнообразие от ротационни нивелири в онлайн магазин “Баш Майстора”.

 

Защо да изберете ротационен лазерен нивелир от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ротационни лазерни нивелири, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 4 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.