Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ротационни лазерни нивелири

Ротационните лазерни нивелири са сред най-точните измервателни уреди в сферата на строителството и ремонтите. Точността на нивелиране при някои от най-добрите модели е в рамките на 0,5 милиметра на 100 метра. Това ги прави предпочитана опция за много майстори, за които постигането на висока прецизност е приоритетно както и в случаите когато се работи в по-големи обекти.

 

Ротационните нивелири могат бързо и лесно да бъдат настроени за хоризонтална и вертикална работа чрез възможността за автоматично самонивелиране. Нещо повече, ротационните уреди имат далеч по-висок обхват на работа в сравнение с точковите и линейните варианти. Това ги прави предпочитан вариант за строителни площадки и големи отворени помещения като офиси и публични сгради.

 

Ако желаете да закупите надежден уред, който ще Ви помага дълги години да вършите прецизна работа, ще намерите разнообразие от ротационни нивелири в онлайн магазин “Баш Майстора”. Без значение дали предпочитате вариант с червен или зелен лазер или такъв с най-висок клас защита срещу водни пръски и прах, ние предлагаме различни варианти според нуждите на всеки майстор. Въпреки традиционно по-високата си цена от точковите и линейните варианти, специалистите препоръчват закупуването на ротационен лазерен нивелир когато има нужда от постигане на висока прецизност на строителната площадка или за дейности като изравняване на тавани и подове.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.