Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 602 283 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 602 283 Артикула.
Подреди по
Резултати

Защитни маски

В категория защитни маски в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете защитни маски за многократна употреба (респиратори) с едно или две гнезда за сменяеми филтри на достъпни цени.

 

Защитните маски са задължителна част от екипировката, когато има заплаха от проникване на частици, застрашаващи живота и здравето в дихателната система. Те намират широко приложение в строителството, производството, химическите лаборатории и при аварийни ситуации. Защитните маски позволяват безпроблемно и комфортно дишане, като защитават от вдишване на опасни за здравето частици. В зависимост от степента на концентрация на вредни вещества и техния произход, се използва различна защита за дихателната система.


Предлаганите в магазини Баш Майстора защитни маски са с марка MSA и NO-BRAND (Испания):

 

Полумаска CLIMAX 762 е силиконова полумаска с едно гнездо, две странични клапи за издишване и с байонетно захващане.

 

Полумаска MSA ADVANTAGE 200LS е респираторна полумаска с две гнезда, гарантираща по-добър комфорт на дишане, особено в среди с висока концентрация на прах. Полумаската ADVANTAGE 200LS е с патентована MultiFlex система, осигуряваща изключително добро прилягане към лицето за несравнимо удобство и комфорт, благодарение на меката и гъвкава комбинация на гума и пластмаса. Защитната маска осигурява по-добър комфорт на дишане, особено в среди с висока концентрация на прах. Предлага се в комплект без филтри.

 

Полумаска MSA Euromask UNO Milla 7354 - гумена полумаска с едно гнездо за дихателна защита срещу аерозолни частици, прах, дим, мъгла с клапа. Защитната маска осигурява комфортно прилягане и е изработена от гладък материал. Разполага с регулируем ремък и цветно кодиране на клапата за бърза идентификация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.