Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 152 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 152 Артикула.
Подреди по
Резултати

Защитни маски

Защитните маски са задължителна част от екипировката, когато има заплаха от проникване на частици, застрашаващи живота и здравето в дихателната система. Те намират широко приложение в строителството, производството, химическите лаборатории и при аварийни ситуации. Защитните маски позволяват безпроблемно и комфортно дишане, като защитават от вдишване на опасни за здравето частици. В зависимост от степента на концентрация на вредни вещества и техния произход, се използва различна защита за дихателната система. В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете защитни маски за многократна употреба (респиратори) с едно, две или повече гнезда за сменяеми филтри на достъпни цени.

 

Маската EGE 4015 V FFP3 NR D предпазва от твърди и течни частици, радиоактивни вещества, намиращи се във въздуха биологични работни вещества от рискова група 3, ензими 3 и вируси.

 

Маската EGE 701 FFP3 NR D помага за дихателна защита срещу аерозолни частици, прах, дим, мъгла с клапа.

 

Маската LG-DFM-01 FFP2 NR е с клапа за дихателна защита срещу аерозолни частици, прах, дим, мъгла в концентрации до 12х.

 

Маската MAKITA е лека и много удобна с плътно и комфортно прилягане. Подходяща е за ежедневна употреба.

 

Маската STENSO SANI Evo е трислойна и може да се пере до пет пъти. Изработена е от 100% полипропилен.

 

Маската TOPMASTER FFP2 EM е за еднократна употреба, не е медицинско изделие. Трябва да се използва за защита на потребителя от твърди частици, изпарения и маслени аерозоли.

 

Полумаската CLIMAX 757 приляга плътно по лицето благодарение на двойна ластична лента за пристягане, а силикона благоприятства носенето за дълъг период от време. Подходяща е за работа в градината, в цеха, на полето или в автосервиза.

 

Полумаската CLIMAX 762 е с две странични клапи за издишане, с байонетно захващане. Използва се с филтър CLIMAX 757.

 

Полумаската MSA ADVANTAGE 200LS e с високо качество на филтриращия материал. Гарантира се по-добър комфорт на дишане особено в среди с висока концентрация на прах.

 

Полумаската MSA Euromask New Milla 7400 е лека и удобна, има опционални две издихателни клапи, предварително оформен нос. Високото качество на филтриращия материал осигурява 5 години трайност.

 

Полумаската MSA Euromask UNO Milla 7354 е с едно гнездо за дихателна защита срещу аерозолни частици, прах, дим, мъгла с клапа.

 

В онлайн магазин Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от лични предпазни средства на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.