Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 433 Артикула.
Подреди по
Резултати

Защитни маски

Защитните маски са задължителна част от екипировката, когато има заплаха от проникване на частици, застрашаващи живота и здравето в дихателната система. Те намират широко приложение в строителството, производството, химическите лаборатории и при аварийни ситуации.

 

Защитните маски позволяват безпроблемно и комфортно дишане, като защитават от вдишване на опасни за здравето частици. В зависимост от степента на концентрация на вредни вещества и техния произход, се използва различна защита за дихателната система.

 

Видове предпазни маски

 

Маските FFP1 са за многократна употреба и се ползват главно като противопрахови маски за домакински работи и различни работни дейности.

 

Маските FFP2 се използват главно от строителни, селскостопански и здравни специалисти срещу грипни вируси.

 

FFP3 са най-филтриращите маски, които предпазват от много фини частици като азбест.

 

Маските от класа N са разделени на N95, N99 и N100. Числата след буквата показват процента на филтрираните суспендирани частици. При клас R има минимална устойчивост – до осем часа.

 

Полумаски

 

Полумаските са защитно филтриращо оборудване, което не блокира зрителното поле. Те са ефективни срещу прах и частици. Те са достатъчна защита в среда, която не е опасна за очите. Освен това са по-леки и не съдържат латекс или силикон. Позволяват на потребителя да носи предпазни очила.

 

Цялолицевата маска защита носа, устата и брадичката, като в допълнение покрива зоната около очите. Тя върши добра работа срещу токсичен газ, изпарения и други. Ползват се широко в химическата, фармацевтичната, автомобилната и газовата промишленост. Могат да бъдат намерени с един или два филтъра.

 

Защо да изберете защитна маска от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме защитни маски, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.