Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 903 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 903 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тръбно скеле

Тръбните скелета са традиционно решение и за най-сложните проекти! Там където рамковите скелета не могат да се справят, се конструира тръбно скеле. Основните елементи са тръби, жабки, пети, тръбни съединители и удължители. Тези скелета се изграждат на модулен принцип, с което се постига желаната работна височина. При по-голяма височина-над 4 метра, е необходимо да се привърже или анкерира към сградата. Използва се за работа по фасада на сгради, монтаж на окачени тавани, електрическа инсталация, строителни, бояджийски, реставрационни, топлоизолационни и други дейности.
Тръбни скелета са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности. Скелета на склад, на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.