Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Тръбно скеле

Тръбните скелета са традиционно решение и за най-сложните проекти. Там, където рамковите скелета не могат да се справят, се конструира тръбно скеле. Основните елементи са тръби, жабки, пети, тръбни съединители и удължители.

 

Тези скелета се изграждат на модулен принцип, с което се постига желаната работна височина. При по-голяма височина е необходимо да се привърже или анкерира към сградата. Използва се за работа по фасада на сгради, монтаж на окачени тавани, електрическа инсталация, строителни, бояджийски, реставрационни, топлоизолационни и други дейности. Тръбните скелета са често използвани както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Елементи на тръбното скеле

 

Въртящата и правоъгълната жабка за скеле са подходящи за тръби с различни диаметри. Служат за универсално тръбно скеле. Изработени са от стомана, а покритието е от цинк.

 

Петата /стъпка/ е подходяща за универсално тръбно скеле. Изработена е от стомана, а покритието е от боя.

 

Хоризонталният съединител е подходящ за универсално тръбно скеле. Доставя се в комплект с два болта за скеле, две високи гайки и две П-опразни планки.

 

Вертикалният удължител е подходящ за универсално тръбно скеле. Изработен е от стомана, покритието е от боя.

 

Защо да изберете тръбно скеле от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тръбни скелета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.