Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 725 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 725 Артикула.
Подреди по
Резултати

Циркулярни дискове за дърво

Циркулярните дискове за дърво могат да се ползват за тънки, чисти и прави разрези в различни видове дървесина. Идеални са за ламинат, дървен под и тънки плоскости от дърво. За един диск за дърво е изключително важна схемата за заточване на зъбите. Специалната технология разрешава дълготрайно и качествено рязане на дърво.

 

Видове циркулярни дискове за дърво

 

Циркулярният диск с вълчи зъб е изработен от индустриална стомана. Използва се за хоризонтално и вертикално рязане на мек и твърд дървен материал.

 

Циркулярният диск с остър зъб е идеален за ламинат и дървена подова настилка или тънки дървени плоскости. Изработен е от индустриална стомана. Използва се за напречно и надлъжно рязане на мек и твърд дървен материал.

 

Циркулярните дискове с триъгълни зъби са изработени от индустриална стомана. Използват се за хоризонтално и вертикално рязане на мек и твърд дървен материал с по-малки дебелини.

 

Защо да изберете циркулярен диск за дърво от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме циркулярни дискове за дърво, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.