Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически тримери

Тихи и комфортни, електрическите тримери са подходящи за премахване на избуяла растителност, както и за фина обработка на тревни площи в непосредствена близост до дървета или пътеки.

 

Малкото им тегло прави тези машини лесни за пренасяне, а антикорозионните компоненти – изключително надеждни.

 

Електрическият тример е основен градински инструмент, особено подходящ за малки до средни градини. С подходящия тример можете лесно да косите трева и да извършвате много други градински задачи.

 

Електрическата коса е лека и с ергономичен и удобен дизайн. За разлика от косачката за трева, тримерът е в ръката Ви, което означава, че можете лесно да отстраните треви и плевели от труднодостъпни места. Също така ще оформите зелената маса около овошките и градината.

 

Електрическият тример е със захранващ кабел, който се включва директно в електрическата мрежа, което означава, че можете да го ползвате без ограничения.

 

Устройство и полза от електрическия тример

 

Като всеки електрически уред, електрическата коса изисква ток, но благодарение на удължител можете да го ползвате и в големи градини и морави. Кабелите понякога пречат, но леката конструкция и ергономичност ще направят работата удоволствие.

 

Принципът на работа е интуитивен, като операторът е прав и държи тримера с две ръце. Самият тример върти с висока скорост фиксирана дължина корда, която реже трева и плевели.

 

Процесът на използване е оптимизиран максимално, като с потупване в земята, тя се активира автоматично. Кордите са евтини и могат да се намеря на много места, а в магазини „Баш Майстора“ ще намерите висококачествени продукти на много атрактивни цени.

 

Електрическите тримери са подходящи за работа по всяко време. Разбира се, този тример и е най-евтиния за поддръжка, нужно е само захранване и корда. Компактен е и може да бъде съхраняван навсякъде.

 

Това градинско оборудване е безопасно и лесно за работа, тъй като има само един бутон за пускане и спиране. Плюс е това, че този модел тримери не изискват поддръжка – не са необходими бензин, масло, свещи и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.