Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 613 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 613 Артикула.

Почистващи препарати

Перфектната хигиена е едно от задължителните условия за добро поддържане на дома. Замърсителите не са един и два, затова и борбата с тях се води единствено с почистващи препарати.

 

Изборът на почистващи препарати подпомага домакинската работа, а използването им гарантира безопасна употреба. Почистващите средства се разделят на киселинни и алкални в зависимост от тяхната функция.

 

Преди да купите почистващ препарат, трябва да разберете точно за какъв тип повърхност Ви е необходим. Най-добрият вариант е да изберете универсален препарат, който може да свърши работа върху повече повърхности в дома Ви.

 

Този вариант е добър, ако ще се борите с упорита мръсотия. Ако сте направили ремонт и искате да направите основно почистване, препоръчително е да изберете почистващ препарат, който действа върху повече видове замърсители.

 

В подкатегорията „Почистващи препарати за автомобили“ може да намерите автошампоани, алкални почистващи пени, зимни и летни концентрати за автостъкла, препарат за джанти, препарат за премахване на мазнини, грес и други.

 

Почистващите препарати за подове, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са на водещата марка KARCHER. Подопочистващите препарати за дървени и каменни подове, препаратите за основно и поддържащо чистене на подове са само част от консумативите, които могат да Ви бъдат от голяма полза в натовареното ежедневие.

 

Почистващите препарати за прозорци служат за ефективно почистване на всички гладки водоустойчиви повърхнини. Премахват също и упорита мръсотия като мазнини, грес, насекоми.

 

Универсалните почистващи препарати включват такива за чистене на фрезери и пяна, почистващи препарати за дюзи, препарати за външни дървени повърхнини, за дърво, за импрегниране на текстилни повърхности, за камък и фасади и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.