Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.

Почистващи препарати

Това е категорията, в която сме Ви приготвили пълна гама почистващи препарати за всичко, което може да се досетите. Тук Ви чакат почистващи препарати за автомобили, подове, прозорци, както и много универсални такива.

 

В подкатегорията „Почистващи препарати за автомобили може да намерите автошампоани, алкални почиствани пяни, зимни и летни концентрати за автостъкла, препарат за джанти, препарат за полиране с вакса, препарат за отстраняване на мазнини и грес и др.

 

Почистващите препарати за подове, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са на водещата марка KARCHER. Подопочистващи препарати за дървени и каменни подове, препарати за основно и поддържащо почистване на подове са само част от консумативите, които могат да Ви бъдат от голяма полза в натовареното ежедневие.

 

Почистващите препарати за прозорци служат за ефективно почистване на всички гладки водоустойчиви повърхности. Отстраняват също и упорити замърсявания като мазнини, грес, насекоми. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме и препарат за финално почистване на стъкло 3 в 1, който гарантира дълготрайна чистота без петна и ивици и е особено подходящ за големи и труднодостъпни остъклени повърхности.

 

Универсалните почистващи препарати включват такива за почистване на фрезери и пяна, почистващи препарати за дюзи, препарати за външни дървени повърхности, за дърво, за импрегниране на текстилни повърхности, за камък и фасади и др.

 

Още строителна химия ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.