Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече

Верижни триони

В категорията „Верижни триони“ ще откриете мощни триони на ниски цени. Предлаганите в магазин „Баш Майстора“ резачки за дърва биват акумулаторни, бензинови и електрически, като всички модели се характеризират със здравина, издръжливост и производителност.

 

Подходящи са както за рязане на клони в градината, така и за професионална употреба.

 

Акумулаторни триони

 

Акумулаторните триони са изключително лесни за управление и поддръжка. С тях се постигат оптимални резултати срещу минимални усилия.

 

Батериите им са издръжливи и са снабдени с безотказна защита против претоварване, а тихият режим на работа прави тези инструменти подходящи и в градска среда. Без резачка процесът на рязане на дърва, клони, дървени трупи и дъски е достатъчно сложен, отнемащ време, много усилия и не чак толкова качествен.

 

Бензинови триони

 

Бензиновите триони са модерни моторни резачки за дърва и материали от дърво. Едно от най-големите предимства на бензиновите триони е, че Ви помагат по-бързо и качествено да разрежете всякаква дървена повърхност и не изискват прилагане на натиск и огромна сила.

 

Постигат добри резултати при ниска консумация на гориво и минимално изпускане на вредни емисии, което ги прави подходящи за разнообразни дейности в сферата на обработката и рязането на дървен материал.

 

Електрически триони

 

С електрическите триони рязането и оформянето на клони и трупи ще се превърне в лесна задача. Балансираната им конструкция и малкото тегло позволяват висока прецизност при хоризонтално и вертикално рязане.

 

Те са значително по-леки и надеждни, което е благоприятно за работещите с тях, защото те натоварват ръцете по-малко.

 

Трионите с електрическо захранване имат редица предимства. Едно от тях е, че намират широко приложение в градска среда и големи населени райони. Идеални са за използване от домашни майстори и професионалисти при работа в градината или двора, където разстоянията до електрически контакт не са големи.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.