Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 152 продукта и наличност над 4 132 956 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 152 продукта в наличност.
4 132 956 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колани за укрепване на товари

Укрепването на товари е изключително важно за сигурността на всички участници на пътя, a водачите на превозни средства с недобре укрепени товари подлежат на строги санкции. На първо място обаче е сигурността, затова обезопасителните колани за товари задължително трябва да отговарят на определени стандарти и да бъдат изработени от здрави материали със сигурно свързване на елементите помежду си. Коланите за укрепване на товари са снабдени с тресчотков механизъм, с чиято помощ бързо, лесно и сигурно става затягането им плътно около товара. Обезопасителните колани за товари с тресчотка са много предпочитани заради удобството от тресчотката, която не позволява на товара да се подхлъзне, да падне или да се наклони. Чрез натягането на тресчотката не се наранява повърхността на товара, а само се притиска максимално. Коланите за укрепване на товари с катарама се използват за стягане и захващане с различни цели.

 

Коланът за укрепване на товари Haklift Oy (25 мм/3м, 25 мм/5м) е подходящ за захващане за различни цели от индустрията до хобитата.

 

Коланът за укрепване на товари WOLFCRAFT 25 мм/5м позволява сигурно и бързо да закрепите различни товари по време на транспортиране и съхранение. Тресчотката предотвратява спонтанното разхлабване на колана.

 

Коланът за укрепване на товари WOLFCRAFT 35 мм/6м е предназначен да осигури надеждно закрепване без разхлабване на обемисти товари с тегло до 2 тона. Коланът е снабден с транспортни куки.

 

Коланът за укрепване на товари WOLFCRAFT 35 мм/6м се използва за укрепване на товари в камиони, ремаркета, кораби и друго специално оборудване. Моделът има повишена здравина и износоустойчивост.

 

Коланът за укрепване на товари WOLFCRAFT 35 мм/8м служи за укрепване на товари с две куки. Максималното натоварване е 4 тона.

 

Обезопасителните колани GADGET 25 мм/3м са в комплект от 4 броя с тресчотка и куки. Служат за укрепване на всякакви товари.

 

Обезопасителният колан GADGET (25 мм/4.5м, 50 мм/8м-голям, 50 мм/8 м-малък) е изработен от 100% полиестер и служи за укрепване на всякакви товари.

 

Обезопасителният колан WOLFCRAFT 35 мм/5м е изработен от полиестер и служи за укрепване на товари. Той е с безкомпромисна сигурност и постоянен контрол на качеството.

 

В онлайн магазин Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от лични предпазни средства на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.