Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 790 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 790 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колани за укрепване на товари

Укрепването на товари е изключително важно за сигурността на всички участници на пътя, а водачите на превозни средства с недобре укрепени товари подлежат на строги санкции. На първо място обаче е сигурността, затова обезопасителните колани за товари задължително трябва да отговарят на определени стандарти и да бъдат изработени от здрави материали със сигурно свързване на елементите помежду си.

 

Коланите за укрепване на товари са снабдени с тресчотков механизъм, с чиято помощ бързо, лесно и сигурно става затягането им плътно около товара. Обезопасителните колани за товари с тресчотка са много предпочитани заради удобството от тресчотката, която не позволява на товара да се подхлъзне, да падне или да се наклони.

 

Чрез натягането на тресчотката не се наранява повърхността на товара, а само се притиска максимално. Коланите за укрепване на товари с катарама се използват за стягане и захващане с различни цели.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите обезопасителни колани на марките GADGET, WOLFCRAFT и други.

 

Защо да изберете колан за укрепване на товари от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме обезопасителни колани, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.