Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.

Строителна механизация

В категория строителна механизация в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висок клас машини за полагане на строителни смеси, машини за рязане, машини за шлайфане и заглаждане, роботи за къртене и пробиване, смесители и миксери за строителни разтвори, сметопроводи, уплътнителна техника и фрези за замазки с гаранция и пълни технически характеристики от доказани производители, лидери на пазара.

 

Машини за полагане на строителни смеси:

 

При нас ще откриете голямо разнообразие от машини за полагане на строителни смеси -  машини за полагане на замазки и машини за полагане на мазилкa. С тях ще улесните работата си и ще повишите качеството й. Бъркането на пясък, вода и цимент се извършва с лекота, посредством предлаганите в магазини Баш Майстора машини за полагане на замазки. Машините за полагане на мазилка са подходящи, както за полагане на хоросанови, гипсови и циментови мазилки, така и за шприцване и бояджийски работи. Машините за полагане на мазилкa са подходящи за гипсови и варо-циментови мазилки, зидарски разтвори, свързващи смеси и други.

 

Машини за рязане:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете и огромно разнообразие от машини за рязане - машини за рязане на бетон и асфалт, машини за рязане на облицовъчни материали и машини за рязане на строителни материали. Машините за рязане на бетон и асфалт, които предлагаме се делят на фугорези и бензинови ъглошлайфи. Независимо дали режете бетонни блокове, асфалт или плочи на стени или подове, фугорезът е най-лесния начин за тяхното рязане. Бензиновите ъглошлайфи са често използвани за рязане на камък, бетон, асфалт, зидария, метал и други твърди материали. Бензиновите ъглошлайфи се справят ефективно и с други задачи при ремонтните дейности и реконструкцията на сгради. Предназначени са за продължителна и тежка работа, като се отличават с голяма дълготрайност и надеждност.

 

В категория машини за рязане на облицовъчни материали ще откриете – електрически машини за облицовъчни материали и ръчни машини за облицовъчни материали с доказано качество от водещи производители на пазара.. Богато разнообразие от електрически машини за рязане на облицовъчни материали, сред които теракотени и керамични плочки, тротоарни и мозаечни плочки, облицовки от варовик и гранит и др. Широка гама ръчни машини за рязане на облицовъчни материали - на различен вид плочки и облицовки, които са предпочитан вариант заради своята опростеност, надеждност и качество.

 

В категория машини за рязане на строителни материали ще откриете разнообразие от машини за рязане на строителни материали - машини за рязане на тухли и други строителни материали. С тях рязането на детайли с голяма дебелина става лесно и бързо. Наличието на такава машина по време на строителни дейности ще намали времето за справяне с подобен род отпадъчни строителни материали, с което ще увеличи цялостната ефективност на работната дейност.

 

Машини за шлайфане и заглаждане:

 

В категория машини за шлайфане и заглаждане на бетон ще откриете – машини за заглаждане на бетон и многофункционални машини.

 

Машините за заглаждане на бетон, познати още като заглаждащи машини тип пердашки са идеалният избор както за шпакловка на износен бетон, така и за изглаждане на прясно втвърден щампован бетон. Заглаждащите машини тип пердашка се характеризират като специализиран уред за подови настилки, за разлика от многофункционалните машини за заглаждане, които са предназначени за подови повърхности. Преимуществото на тези машини за заглаждане на бетон е, че те са с бензинов мотор и не се налага наличието на ток в строителния обект.

Разнообразие от многофункционални машини за полиране, шлайфане и премахване на подови покрития, които осигуряват ефективна поддръжка на индустриални и каменни подове, както и на такива от бетон.

 

Роботи за къртене и пробиване:

 

Роботите за разрушаване, които ще откриете в тази категория са предназначени главно за разрушаване на елементи от бетонни конструкции, подови замазки и настилки. Роботите за разрувашаване на строителни конструкции са компактни, многофункционални и уникални по рода си. Управляват се с дистанционно управление посредством безжична връзка (Bluetooth) с обхват 100 метра или чрез кабел. Предвижването им става посредством вериги, което им позволява и безпроблемното преминаване през стълбища.

 

Смесители и миксери за строителни разтвори:

 

В категория смесители и миксери за строителни разтвори ще откриете висококачествени смесители и миксери от водещи производители. Смесителите и бетонобъркачките са подходящи за разбъркване на сухи, полусухи, лепливи и течни материали като бои, тежки и леки бетони. С тях можете да получите точно толкова бетон, колкото Ви е необходим за извършването на определена работа, както и да пренесете сместа бързо и без използване на ръчна количка, благодарение на колелцата, с които разполагат.

 

Миксерите за бетон са средство, което значително улеснява бъркането на бетон при строителни работи. Като строителна техника, която ускорява работния процес, те са неизменна част от инвентара на компаниите занимаващи се със строителни и ремонтни дейности. Машините за разбъркване на бетон са подходящи за работа на труднодостъпни места, което ги прави удобни и предпочитани от майсторите.

 

Сметопроводи:

 

Сметопроводите, наречени още улеи за строителни отпадъци повишават нивото на безопасност при строителни работи, улеснявайки значително ремонтните дейности, при които се образува голям обем от отпадъци, с които трябва да се справим.

 

Уплътнителна техника:

 

В категория уплътнителна техника в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висококачествени вибратори за бетон, вибромастари и трамбовки от доказани производители, лидери на пазара. Вибраторите за бетон се използват в строителството за вибриране на бетоновата смес, непосредствено след изливането на бетона с цел изкарване на въздушните кухини. Вибраторите за бетон служат за усилване и заздравяване на налятата бетонова смес. С вибраторите за бетон се постига максимална здравина и плътност. В магазини Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от вибратори за бетонакумулаторни вибратори за бетон, вибратори за бетон комплекти, виброигли механични, виброигли с гъвкав вал, гъвкави валове, задвижки високочестотни, задвижки електромеханични.

Вибромастарите са професионално решение за заглаждане и подравнявне на бетон. Те се използват най-често при полагане и изравняване на бетонни смеси (циментови, силикатни, асфалтови и др.). В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете вибромастари на водещи марки с до 2 години гаранция. Вибрационното им въздействие позволява да се намали дебелината на слоя на материала, като повишава здравината му чрез уплътняване.

В категория трамбовки ще откриете висококачествени виброплочи, ревeрсивни виброплочи и трамбовки пачи крак, произведени от водещи производители на пазара.

 

Фрези за замазки:

 

Фрезите за замазки в онлайн магазин “Баш Майстора” са мултифункционални машини за третиране на малки до средни площи. От набраздяване на бетон до премахване на пътни маркировки. Техниката е способна да работи в голяма близост до ръба (до 10мм.) и разполага с удобни регулируеми дръжки за дълбочината на фрезоване, а прахоустойчивите барабани и доброто сцепление при повдигане ги прави подходящи за тежки ремонтни и строителни условия.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.