Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 792 557 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 792 557 Артикула.
Подреди по
Резултати

PVC ъглови профили

PVC ъгловите профили за бетон представляват лайсни за оформяне на скосени ъгли при отливане на греди и колони без перо. Те са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара. Подходящи са за многократна употреба. Прилагат се често при строителство и ремонт.

 

PVC ъгловите профили са идеалното решение за изработване на декоративни рамки на врати и стени. След поставянето им ъглите на стените, както и самата боя, вече са предпазени от отчупване или надраскване при случаен удар. Намират приложение и за декоративно прикриване на пукнатини, дефекти, както и за по-добро визуално оформяне и завършен вид. 

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите PVC ъглови профили при отливане на греди и колони без перо с разнообразни размери като дължина и ширина.

 

Защо да изберете PVC ъглов профил от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме телчета за връзване на арматура, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.