Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 933 390 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 933 390 Артикула.

Куки за окачване

Куките са на пръв поглед малки, прости и евтини елементи, но без тях сме за никъде. Само си представете, ако те не съществуват, как ще поправим различни детайли и предмети?

 

Видове куки

 

  • Г-образни самонарезни
  • Затворени с метрична резба
  • Затворени самонарезни
  • Отворени с метрична резба
  • Отворени самонарезни

 

Самонарезната Г-образна кука е изработена от галванично поцинкована стомана и е с винтова резба за закрепване към дърво.

 

Затворената кука с метрична резба е стоманена с галванизирано цинково покритие за продължителна употреба. Висококачествената спойка предотвратява отварянето на халката.

 

Затворените самонарезни куки са изработени от галванично поцинкована стомана и са с винтова резба за закрепване към дърво.

 

Отворената кука с метрична резба е стоманена с висока твърдост и галванизирано цинково покритие за продължителна употреба.

 

Самонарезната отворена кука е изработена от галванично поцинкована стомана и е с винтова резба за закрепване на дърво.

 

Защо да изберете кука от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме различни видове куки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.