Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.

Водни помпи и хидрофори

Бензинови помпи за вода

 

Бензиновите помпи са най-често големи машини, оборудвани с мощни четиритактови двигатели. Тези модели се характеризират с голям дебит на подаваната вода. Обикновено имат дълбочина на засмукване от порядъка на 8-10-12 м и голяма височина на водния стълб (напора), почваща от 20-30 м и стигаща при някои специални модели до невероятните 100 м.

 

Бензиновите помпи са подходящи за напояване на големи градини и земеделски площи. Работят с безоловен бензин и картерно масло.

 

Вакуум помпи за климатици

 

Вакуум помпите за климатици се използва за обезвъздушаване на климатични инсталации и помагат на климатика да работи отново ефективно. Те премахват вода, въздух или газ от уреда, като го предпазват при зареждане с хладилен агент.

 

Използват се и за замразяване на водните пари в системата, за да се контролира налягането в устройството. Тъй като налягането спада, водата ще остане при стайна температура и ще излезе от системата като пара.

 

Потопяеми помпи

 

Водните потопяеми помпи са полезни за различни задачи и дейности в домакинската работа, бизнеса и особено в земеделието. Те са много полезни уреди, които могат да спестят часове и дни в ръчно носене на вода.

 

Потопяемата помпа е идеална за източване на вода от мазето при наводнение поради силни дъждове или подпочвени води, източване и пълнене с вода на басейн, джакузи и други.

 

Хидрофорни помпи

 

Този модел помпи за вода се характеризират с наличието на съд за вода (хидрофор), където се съхранява резервно количество течност с обем между 20 и 40 л. По този начин те могат да подават вода, дори когато водоподаването от източника е прекъснало по някаква причина.

 

Този модел помпи са много подходящи за направата на домашни системи за доставка на резервна вода в случай, че нормалното водоподаване спре.

 

Центробежни помпи

 

Водните центробежни помпи са изключително полезни при широк набор от задачи и дейности в домакинството, бизнеса и земеделието. Те са изключително полезни уреди, които могат да спестя часове и дни в ръчен труд.

 

Центробежните помпи са подходящи както за носене до вилата, така и за постоянното ползване в къщата. Помпите са изработени от издръжливи материали, притежават мощни двигатели и въпреки това работят почти безшумно.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.