Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 54 234 продукта и наличност над 4 468 523 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
54 234 продукта в наличност.
4 468 523 Артикула.

Храсторези

Уредите за поддръжка на живи плетове и храсти или така наречените храсторези се използват основно за рязане и оформяне на храсти и други малки или различни по вид дървета. Храсторезите се делят на следните видове, според това мощността, която ги задвижва: електрически, акумулаторни или бензинови.

 

Предлаганите от онлайн магазин “Баш Майстора” модели храсторези, са от доказани производители, с ергономичният им дизайн, меки дръжки и дълготрайни батерии се ползват с голяма популярност сред градинари от цял свят.

 

Акумулаторни храсторези

 

Акумулаторните храсторези или също така наречените тримери, представляват инструменти за отрязване. Това са ръчни инструменти и се използват основно за рязане и оформяне на храсти и други малки или различни по вид дървета. Храсторезите се използват, както използваме и градинските ни ножици, разбира се обаче, чрез тях ние си улесняваме работата многократно. Има различни модели и голямо разнообразие, според тяхната големина, форма, приложение и начин на задвижване.

 

Лесни и удобни за експлоатация, според модела и размера, храсторезите са често използвани машини в съвремието на всеки уважаван “Баш майстор” градинар. Акумулаторните храсторези, могат да са и като тип отделна ножица за трева ако се налага. Храсторезите се задвижват посредством батерия, и са с много малки размери, лесно се пренасят от едно място на друго в сравнение с другите по-големи машини използвани за подобен вид дейност или работа .

Затова и разбира се, те се използват за оформяне на малки храсти или тревни площи или някакъв друг вид растителност в по-малки размери по обем и количество. Най-доброто им предимство е, че могат да бъдат използвани на далечни места, където няма достъп до електрическата мрежа. Акумулаторни храсторези се произвеждат основно с литиево йонна батерия.  Експлоатационен срок на подобен тип батерия е изключително дълъг и това прави този уред предпочитан. Многократното презареждане също е голям плюс. Важно е когато избираме храсторез да предвидим самият заряда на батерията и нейния капацитет.

 

Бензинови храсторези

 

Имате голяма градина, която се нуждае от подрязване? С бензиновите храсторези в онлайн магазин “Баш Майстора”, дори твърде големите клони не представляват пречка за Вас! С тези тример машини под ръка, Вие получавате добра производителност и съвсем нисък разход на гориво срещу минимално количество емисии, а леката им конструкция Ви позволява да работите дълго време без да почувствате умора.

 

Електрически храсторези

 

Електрическите храсторези са чудесен избор и за напреднали и за онези хора, които тепърва навлизат в света на градинарството. В “Баш Майстора” Вие ще откриете леки и интуитивни професионални инструменти, които са еднакво подходящи за подрязване на малки до средно-големи декоративни храсти, живи плетове или тънки клонки. Други безспорни преимущества на градинските тримери са леката им конструкция, удобните дръжки и ефикасните ножове с покритие против надрасквания.

 

При покупка всеки получава 5% отстъпка от цената на закупена стока сам в онлайн магазин „Баш Майстора“. В онлайн магазин „Баш Майстора“, също може да се възползвате от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.