Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 801 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 801 Артикула.

Храсторези

Храсторезите се използват основно за рязане и оформяне на храсти и други малки или различни по вид дървета. Имат ергономичен дизайн, меки дръжки и дълготрайни батерии се ползват с голяма популярност сред градинари от цвят.

 

Уредите за поддръжка на живи плетове и храсти се делят на електрически, акумулаторни или бензинови.

 

Акумулаторни храсторези

 

Акумулаторните храсторези представляват инструменти за отрязване. Това са ръчни инструменти и се използват основно за рязане и оформяне на храсти и други малки или различни по вид дървета.

 

Използват се, както използваме градински ножици, разбира се обаче, чрез тях ние си улесняваме работата многократно. Има различни модели и голямо разнообразие според тяхната големина, форма, приложение и начин на задвижване.

 

Бензинови храсторези

 

Имате голяма градина, която се нуждае от подрязване? С бензиновите храсторези в онлайн магазин „Баш Майстора“, дори твърде големите клони не представляват пречка за Вас! С тези тример машини под ръка Вие получавате добра производителност и съвсем нисък разход на гориво срещу минимално количество емисии, а леката им конструкция Ви позволява да работите дълго време без да почувствате умора.

 

Електрически храсторези

 

Електрическият храсторез е чудесен избор и за напреднали и за онези хора, които тепърва навлизат в света на градинарството. Подходящ е за подрязване на малки до средно-големи декоративни храсти, живи плетове или тънки клонки. Други безспорни предимства на градинските тримери са леката им конструкция, удобните дръжки и ефикасните ножове с покритие против надрасквания.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да се възползвате от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.