Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 786 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 786 Артикула.

Горска и градинска техника

В категория горска и градинска техника в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от висококачествени аератори и вертикулатори, дробилки, комби двигатели, косачки, коси, механични метли, моторни пръскачки, моторни триони, мотофрези, свредели, снегорини, трактори за косене, уреди за засмукване и раздробяване, уреди за обдухване и уреди за поддръжка на живи плетове и храсти от доказани производители на достъпни цени.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете електрически аератори и вертикулатори и бензинови аератори и вертикулатори. Моделите аератори и вертикулатори, които предлагаме са подходящи за начинаещи и напреднали градинари. С компактни си размери, скромното си тегло, големите събирателни контейнери и ножове от неръждаема стомана, тези машини са незаменима част от арсенала на всеки градинар.

 

Дробилките за листа и клони, които ще откриете в магазини Баш Майстора ще ви помогнат да разрешите ефикасно проблема с есенното гниене на клонки и листа, което може сериозно да навреди на Вашата градина. Вместимите контейнери и безотказните ножове на всеки електрически инструмент правят дробенето на листа и клони в пъти по-лесно, а удобните ръкохватки – и в пъти по-безопасно.

 

С комби двигателите, предлагани от онлайн магазин Баш Майстора ще спестите часове труд в пренасяне на тежка техника. Комби двигателите са професионални инструменти, които са удобни за стартиране и транспортиране, а бързите им връзки позволяват лесната подмяна на всеки един комби инструмент.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете следните разновидности косачки - акумулаторни косачки, бензинови косачки, електрически косачки и косачки роботи.

 

В категория коси ще откриете тримери за косене на трева - Топ марки с ниски цени. Тук ще намерите богат избор от всички видове коси и тримери за косене на трева и поддръжка на вашата градина, включително – електрически, акумулаторни и бензинови коси.

 

Предлаганите от онлайн магазин Баш Майстора механични метли са подходящи за почистване както на бордюри, така и на гаражи и други закрити помещения. Механичните метли са чудесно средство за справяне с разнородни отпадъци в следствие на усилен градинарски труд или строителни ремонти.

 

Моторните пръскачки в онлайн магазин Баш Майстора са с доказано качество, ергономичен дизайн и вместим резервоар. Техниката е подходяща за третиране на ниски и средно високи култури от различен произход, разполага с голям обхват на действие и е изключително лесна за стартиране.

 

В категория моторни триони ще откриете мoщни верижни триони на ниски цени. Предлаганите в магазин Баш Майстора резачки за дърва биват акумулаторни, бензинови и електрически, като всички модели се характеризират със здравина, издръжливост и производителност. Подходящи са както за рязане на клони в градината, така и за професионална употреба. В магазини Баш Майстора ще откриете топ марки моторни триони с доказано качество на ниски цени и с безплатна доставка!

 

Мотофрези с гарантирано качество и достъпна цена ще намерите в магазини Баш Майстора. Мотофрезите предлагани в нашия онлайн магазин са отлична алтернатива за постига перфектни резултати и при по-твърда почва. Те ще направят работата Ви в пъти по-ефективна и ще станат неизменна част от набора Ви машини за поддържане на градината ви. Мотофрезите са машини предпочитани най-вече от хората, които ежедневно имат нужда от мощни инструменти за градинарство.

 

В категория свредели ще откриете свредели, предзназначени за изкопаване на дупки за огради, дървета, храсти или засаждане на млади растения. В тази категория ще откриете бензинови свредели, към които допълнително се монтира свредло, представляващо пробивен стоманен цилиндър, навит по цялата дължина на спирала, който на върха си има режеща част.

 

Снегорините основно се делят на верижни и колесни. Снегопочистващите машини, които ще откриете в онлайн магазин Баш Майстора са подходящи за търговски обекти, дворове с големи размери, открити складови площи и други.

 

Тракторите за косене, които ще откриете в магазини Баш Майстора комбинират впечатляваща производителност при косене и удобно управление при каране. С тях и големите терени са винаги перфектно окосени. Комфортните трактори за косене на трева предлагат възможност за избор между различни ширини на косене, автоматична или степенна скоростна кутия, косене или рекултивиране.

 

Уредите за засмукване и раздробяване, които ще намерите в онлайн магазин Баш Майстора предлагат чудесна възможност за оползотворяване на есенните листа в градината. С тази техника могат да се почистят големи площи за броени минути, а здравият нож за раздробяване ще накъса листата на по-компактни части, които след това могат да се използват като мулч за растенията.

 

В категорията уреди за обдухване ще откриете разнообразие от въздуходувки - акумулаторни въздуходувки, бензинови въздуходувки и електрически въздуходувки. Акумулаторните въздуходувки, които ще откриете в магазини Баш Майстора се предлагат в комплект с батерия и зарядно, както и във варианти без батерия и зарядно. Акумулаторните въздуходувки са много предпочитани, поради факта, че не се нуждаят от ел. захранване. Също така акумулаторните въздуходувки са компактни и леки и се справят отлично в отстраняването на листа от градински площи, дворове, полощадки, алеи, тераси и гаражи.

 

Уредите за поддръжка на живи плетове и храсти или така наречените храсторези се използват основно за рязане и оформяне на храсти и други малки или различни по вид дървета. Храсторезите се делят на следните видове, според това мощността, която ги задвижва: електрически, акумулаторни или бензинови. Храсторезите, които предлагаме в онлайн магазин Баш Майстора са от доказани производители, с ергономичен дизайн, меки дръжки и дълготрайни батерии и се използват с голяма популярност сред градинари от цял свят.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.