Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 430 008 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 430 008 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ъгломери

Ъгломерът е задължителен инструмент, когато се налага съединяване на детайли под ъгъл. Сферата му на приложение е много широка – при строително-ремонтни дейности, при изграждане на конструкции, производството на мебели, монтажни дейности и на още много места. В продуктовата листа на „Баш Майстора“ сме включили няколко вида ъгломери, покриващи целия диапазон от използване на този инструмент – стандартни, сгъваеми, ъгломери за маркиране на отвори, професионални и дигитални.

 

Ъгломерът KAPRO 301 T-Bevel ф150х250 мм е с перманентно гравирани скали за оразмеряване – в инчове и сантиметри. Използва се за ъглови маркировки и в дърводелството.

 

Ъгломерът KINEX (ф120х200 мм, ф200х290 мм) е със застопоряващ винт, фино шлифован от специална стомана, точна и прецизна настройка на градусите.

 

Ъгломерът SOLA QUATTRO 170x250 м е с лека и здрава алуминиева дръжка. Материалът на острието е от неръждаема пружинна стомана.

 

Ъгломерът SOLA VK 380 170x380 мм намира приложение в дърводелските работи и при изграждането на стълбища, измерването на вътрешни и външни ъгли и др.

 

Ъгломерът SOLA VSTG 250 мм е с възможност за променливо регулиране и фиксиране на мерките за ъгъл. Работната повърхност е изработена от пружинна стомана.

 

Ъгломерът TOPMASTER 300 мм е с движещо острие от неръждаема стомана и бронзово елоксирано алуминиево рамо.

 

Ъгломерът за динамометричен ключ FORCE 1/2’’ се използва за затягане на болтове на главата и други болтове, където се изисква ъгъл на въртящия момент.

 

Ъгломерът ЗИИУ Стандарт 2001 (ф120х150 мм, ф150х200 мм, ф200х300 мм) е изработен от стомана с покритие хром. Използва се за вътрешни строителни работи, при изграждане на метални конструкции, за дърводелци и шлосери.

 

Още измервателни инструменти може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.