Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 730 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 730 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ъгломери

Ъгломерът е задължителен инструмент, когато се налага свързване на детайли под ъгъл. Сферата му на приложение е много широка – при строително-ремонтни дейности, при изграждане на конструкции, производство на мебели, монтажни дейности и на още много други места. Вземането на мерки от ъгъл е немислим процес без ъгломер.

 

Видове ъгломери

 

Има много видове ъгломери, като някои от тях са с електронни дисплеи, други са с ромбовидни тела за специфични ъглови измервания. Има ъгломери с транспортир за мерене на детайли, а рамото им разрешава бързо и лесно да бъдат разчертани.

 

Според начинът, по който информацията се показва, биват механични и електронни. Механичните са сравнително евтини и на тях можете да разчетете показанията от скала. Моделите с нониус  дават по-точни резултати. Електронните ъгломери са оборудвани с дисплей, който показва измерванията.

 

По дизайн биват лазерни, оптични и тип „махало“. Лазерните правят измервания чрез насочване на лъчи към обекти. При ярка светлина трудно може да се видят тези линии.

 

Оптичните ъгломери са снабдени с увеличаваща лупа, която помага резултатите да бъдат максимално точни.

 

Ъгломерите тип махало функционират чрез жироскоп, който запазва положението си при завъртане на инструмента.

 

Защо да изберете ъгломери от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ъгломери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.